Obavijesti

Show

Komentari 29

Marijana Batinić provozala se novom žičarom: 'Ti silni novci mogli su biti bolje utrošeni'

Marijana Batinić provozala se novom žičarom: 'Ti silni novci mogli su biti bolje utrošeni'
4

Isprobala je žičaru u Zagrebu koja ju je, blago rečeno, razočarala pa je svoje emocije htjela podijeliti s pratiteljima. Navela je sve nelogičnosti atrakcije koja se skupo plaća

VIDEO

Voditeljica Marijana Batinić (40) provela je opuštenu srijedu uz obitelj na Sljemenu. Isprobala je i žičaru koja ju nije previše oduševila, a svoje iskustvo podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Žičara 01:19

Objavila je tako fotografiju tijekom vožnje žičarom u ležernoj zimskoj odjeći. Rekla je da se izlet isplatio jer se uspjela odmoriti. 

- Pogled je predivan, za snježnih dana ili u proljeće će biti još ljepši. Žičara je svjetska, doduše, u usporedbi s drugima ovog tipa jako spora. Kažu da može puno brže voziti, ali onda je i buka puno veća - započela je.

Objasnila je i nelogičnosti žičare s obzirom na to da nema neke funkcije koje bi trebala imati za jako moderan dizajn, ali i skupu cijenu.

- Ima i nekoliko nelogičnosti s obzirom na to koliko je skupa i kako moderno izgleda: od učitavanja karte koju moraš izvaditi iz džepa, a pritom nosiš skije, opremu i slično. Dok sve to odložiš, istekne vrijeme za ulazak, pa ti redar mora otvoriti, nemaš gdje odložiti skije, ulaz je na drugu stranu od vanjskog parkinga, što ekipi s pancericama na nogama nije baš ugodno, nema ni oznaka gdje je ulaz pa kružiš sa skijaškom opremom okolo. Grandiozan kompleks, a neiskorišten prostor, nema ski-depo, ormariće pod ključem, ogromni su WC-i, a malo ih je (u taj prostor ih je moglo stati više) - objasnila je.

Kritizirala je i samu cijenu žičare. Naime, cijena povratne karte za Zagrepčane s pokazom iznosi 50 kuna, dok karta u jednom smjeru košta 30 kuna. Cijena za odrasle iz Zagreba, a bez pokaza je 40 kuna za jedan smjer i 70 kuna za povratnu kartu. Za mlade od 15 do 24 godine, kao i starije od 65 godina cijena karte su nešto jeftinije, a za djecu mlađu od 15 godina te osobe s invaliditetom koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz vozilima ZET-a, vožnja žičarom će ostati besplatna. Najskuplje su karte za one koji ne žive u Zagrebu, pa je tako za odrasle cijena 75 kuna za jedan smjer, a čak 125 kuna za povratnu kartu.

- Sve u svemu, ako zaboravimo da smo je mi platili, a da su ti silni novci mogli biti puno bolje utrošeni, užitak je provozati se na 'modrom nebu iznad Zagreba' - zaključila je voditeljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama