Obavijesti

Show

Komentari 84

Marijana i Nemeš vjenčanjem su iznenadili i svoje prijatelje

Marijana i Nemeš vjenčanjem su iznenadili i svoje prijatelje
3

Big Brother ljubavnici proljetos su obnovili svoju romansu, a zadnjih nekoliko tjedana planiraju vjenčanje. Par je već nekoliko puta prekidao, stoga su svojom odlukom iznenadili

VIDEO

Sad kad svi znaju vrijeme i mjesto, možda promjenimo lokaciju, našalio se Nikola Nemešević (27). S Marijanom Kovačević (32) početkom kolovoza planira vjenčanje. Nakon pet godina turbulentne veze izmjenit će zavjete kod matičara.

Par vjenčanje planira zadnjih nekoliko tjedana. Crkveni obred u Novigradu, kako doznajemo, nisu dogovorili. Big Brother ljubavnici proljetos su obnovili svoju romansu. Nemeš je nakon završetka showa 2011. živio na relaciji Zagreb - Beograd jer je želio što više vremena provoditi sa svojom djevojkom.

Vjenčanje za najbliže

- Pitajte Nikolu za naše vjenčanje. Ja nisam javna osoba pa ne komentiram svoj život - kratko nam je rekla pobjednica prvog regionalnog reality showa. Njihovi zajednički prijatelji iznenađeni su odlukom o vjenčanju jer je par često prekidao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Njihov odnos bio je turbulentan, ali njihova ljubav nije bila upitna - rekao nam je prijatelj para. Kako doznajemo na vjenčanje će pozvati samo najuži krug rodbine i prijatelja.

Strestveni par: Marijana i Nemeš u showu su se poseksali nakon deset dana, a nakon što su izašli iz kuće paparazzi su ih snimili u ljubavnom zanosu u kafiću. 

Par se upoznao u BB kući, a zbog pet godina mlađeg Nemeša, Šibenčanka je javno varala, a na kraju i ostavila, svog tadašnjeg supruga Ivana Čvraljaka, s kojim ima sedmogodišnju kći Korinu. 

Njihova zabranjena ljubav u Big Brotheru je bila puna prepirki i svađa koje su nerijetko završavale pomirbenim seksom. Iako ju je javost osuđivala, Marijana je ipak bila pobjednica regionalnog Big Brothera. Njihova ljubav potrajala je tri godine, a obilježili su je i zajedničkom tetovažom ‘Ne žalim ni za čim.’ 

Živjeli su i u Hrvatskoj i u Beogradu. No njoj je bilo preteško održavati vezu na daljinu.
- To ne bih nikome poželjela jer iziskuje ogromnu žrtvu. Nemeš i ja smo na čekanju. On završava fakultet, snima album, uzeli smo pauzu i ja mu držim fige da uspije i bude zadovoljan- rekla je Marijana prije njihova konačna prekida. Dodala je da nikako ne mogu pronaći zajednički jezik.

Život nakon vjenčanja

- Nemeš se mora ostvariti, jako je kvalitetan muškarac i mora pronaći ventil u koji će pustiti sve što zna i može. On je rekao koje potrebe ima, ja sam odlučila dati mu vremena i prostora i zajedno smo odlučili da je pauza ono što nam treba - rekla je Kovačević.

Čim ga je upoznala znala je da je to ljubav na prvi pogled. Bez obzira što su se njegovi roditelji protivili vezi, Nemeš nije mogao bez Marijane.

- Ona je moja prva velika ljubav - govorio je pjevač. Kovačević trenutno radi u pozivnom centru, a Beograđanin, osim što je osnovao svoju izdavačku kuću, posuđuje glasove animiranim likovima. Gdje će par živjeti nakon vjenčanja, zasad nisu htjeli reći.

Marijana se pohvalila fotografijom na kojoj ljubi deset godina mlađeg Dina

Prije pet i pol godina Marijana je još bila udana za pomorca Ivicu Čvrljka. Tada dvogodišnju kćer Korinu ostavila je sestri na čuvanje i ušla u Big Brother kuću. Šibenčanka se u izolaciji zaljubila u Nemeša, a pred kamerama se svih 100 dana showa odvijala ljubavna drama.

Nakon nekoliko dana provedenih u kući Nemeš i Marijana su se poljubili, a ubrzo je pao i seks pred kamerama. Nemešovi roditelji ušli su u kuću Velikog brata i pokušali nagovoriti sina da prekine vezu s udanom ženom.

- On nije mamin sin, ali nitko ne bi poželio da mu snaha bude žena poput Marijane. Nitko od obitelji ga ne prepoznaje ondje. To nije naš Nemeš jer se on tako nikad nije ponašao - rekla je tada uzrujana mama Nada, koja je od produkcije tražila da Nemeša izbace iz showa kako bi se vratio u roditeljski dom. Marijanin suprug Ivica nakon javnog preljuba zatražio je razvod. Nemeš se u finalnoj emisiji obratio Marijani i odlučio je odreći se njihove romanse.

Pobjeda ju nije veselila jer ju je Nemeš ostavio. 

Prije nego što su je proglasili pobjednicom, Nemeš joj je spočitnuo da je manipulatorica i da prekidaju. Šibenčanka je pobijedila i osvojila nagradu u iznosu od 104.700 eura. Par se ubrzo nakon kraja showa pomirio. Marijana je otvorila salon za tetoviranje i sestri je pomogla pokrenuti ugostiteljski biznis. O prvoj krizi Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014. kad su na zajednička putovanja potrošili glavninu Marijanina novca od nagrade. Tad je Nemeš odlučio vratiti se u Beograd i postati pjevač. Nakon ljeta su definitivno prekinuli.

- Prekid s Nemešom je konačan. To je agonija koja se duže vrijeme odvijala. Pokušali smo raditi na tome. Ali, eto, ne ide. Gotovo je. Prekid nikad nije jednostavna stvar. Bilo s prijateljem ili muškarcem kojeg voliš - rekla je tada Marijana. Nakon što je ipak odlučila da je prekid s Nemešom konačan, Marijana se povukla iz javnosti. 

Na društvenoj mreži prošlog ljeta pohvalila se fotografijama na kojima se ljubi s Dinom Šušnjićem, koji neodoljivo podsjeća na Nemeša.

 

Marijanu je tiješio tata. - Ona je moja dijete, kakav ih ja bio roditelj da svoju kćer ne primim u naš stan u Kninu?! Neće ona nigdje lutati - rekao je Ivo Kovačević. Nemešova mama protivila se vezi s udanom Marijanom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...