Show

Komentari 95

Marijana iz 'Ljubav je na selu': Voljela bih surađivati s Huljićem i snimiti duet s Grašom ili Doris

Marijana iz 'Ljubav je na selu': Voljela bih surađivati s Huljićem i snimiti duet s Grašom ili Doris

Natjecateljica nove sezone 'Ljubav je na selu' pojavila se u nekoliko filmova domaće i strane produkcije, a 2017. objavila je spot za pjesmu 'Nek' te vjetar nosi'. Sada priznaje kako joj je velika želja ostvariti pjevačku karijeru

Marijani Vukelić (36) je ovo drugo pojavljivanje u showu 'Ljubav je na selu', u kojem se bori za naklonost farmera Nevena Landeka (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Do sada je u showu otkrila kako ima glumačkog iskustva. Pojavila se u Netflixovom filmu 'Ibiza' gdje joj je uz brojne balkanske glumice, kolegica bila i hrvatska glumica Tara Thaller.  

Ipak, ovoj magistrici ekonomije, velika je ljubav pjevanje, pa tako jednog dana želi predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

- Razmišljala sam o sudjelovanju na Dori još odavno. Nekako mislim da bi me se više uzelo u obzir kad bi pod okriljem nekog poznatog autora sudjelovala na Dori. No, možda ipak probam sama. Vidjet ćemo - izjavila je Vukelić za RTL.hr

- Petar Grašo mi je super za muško-ženski duet. U pjesmi kao dominanta snažna žena ili ipak kao princeza, vila i džentlmenski muškarac kojem sam sve. I s Doris Dragović žensko-ženski duet kao dvije snažne žene koje mogu biti na suprotnim stranama ili na istim stranama - rekla je Marijana.

Također bi voljela surađivati sa Tončijem Huljićem, smatra kako su ona i glazbenik slični.

- Svjetski je čovjek, nije ograničen, razmišlja svjetski. Na takav način razmišljam i ja. Inače, otvorena sam za suradnju sa svima - objasnila je natjecateljica.

Pjesma naše predstavnici na Eurosongu, Albine Grčić (22) joj se jako sviđa i pjevačici želi veliki uspjeh.

- Producent je napravio odličan posao. Taj specifičan zvuk u pjesmi mi je super. Po tome se i izdvojila od drugih pjesama na Dori i na prvu osvojila. Prvo razmišljanje mi je bilo da će svakako biti pri vrhu. No, mislim da ipak sve ovisi o trenutku, o toj večeri. Sve je moguće. Svakako želim puno uspjeha - dodaje Marijana.

Zli komentari i kritike hejtera na njezine vokalne sposobnosti je previše ne diraju: 'Navikla sam na udarce, na govor mržnje, na podcjenjivanje, omalovažavanje, govor iza leđa, sakrivanje kad se priča o meni jer tako ne mogu odgovoriti i reći tko je zapravo kakav u cijeloj priči. Također, na licemjerje, podmuklost, dvoličnost, laži. To je i za očekivati. Jednostavno imam dojam da smo mi Hrvati, većina, čast iznimkama, nažalost, jednostavno takvi. Pobijamo, jako smo negativni.Pobijamo, pa govorimo kako je netko jadan (ili ima blokade). Kako neće kad 'zakucavaš'.'

Najčitaniji članci