Show

Komentari 50

Marijana je u 'Big Brotheru' prevarila muža s Nemešom, sad u reality ulazi i njezina sestra

Marijana je u 'Big Brotheru' prevarila muža s Nemešom, sad u reality ulazi i njezina sestra

Maja je sestra Marijane Čvrljak, pobjednice 'Big Brothera' 2011. godine koja je ostala zapamćena po tome što je samo nekoliko dana nakon ulaska u show prevarila supruga

U utorak je počelo emitiranje srpskog realityja 'Bar'. Kandidati koji su odabrani za prvu sezonu ovog projekta su potpuno iznenađenje, a odabir su radili psiholozi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je u show ušla Maja Kovačević, sestra pobjednice 'Big Brothera' 2011. Marijane Kovačević (36), koja je ostala zapamćena po tome da je samo nakon nekoliko dana provedenih u BB kući vodila ljubav s Nikolom Nemeševićem i tako pred kamerama pokazala kako vara svog supruga.

Njezina sestra Maja u predstavljanju kandidata rekla je da joj je prvi ozbiljni posao u životu bio 'guest service agent' za hotel Elesmer u Dubaiju, ali radila je i kao trenerica kućnih ljubimaca.

- Bavila sam se i ugostiteljstvom. Moj prvi posao imala sam, mislim, sa 16 godina. Tada sam prala suđe u Splitu na Žnjanu za džeparac - rekla je u videu.

Dodala je i da nikada nikome nema potrebu objašnjavati svoje postupke.

- Nemam se nikome potrebu objašnjavati. Ja za sebe ne bih rekla da sam svađalica zato što se to meni više ne da - objasnila je kandidatkinja kojoj su podrška muž i sin.

Show 'BAR' je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim kandidatima i gostima. Kandidati će tako morati raditi i živjeti od zarađenog novca.

U borbi za nagradu od 30.000 eura, kandidati će morati postaviti Bar na noge jer je to potpuno novo mjesto u centru grada. Njih 15-ero imaju zadatak da pokrenu posao, privuku goste, zabavljaju ih i od BAR-a naprave najpoznatiji i najposjećeniji kafić u gradu.

Najčitaniji članci