Show

Komentari 6

Marijana Mikulić: 'Sin Jakov je rekao 'da auto', najljepši dan!'

Marijana Mikulić: 'Sin Jakov je rekao 'da auto', najljepši dan!'

Glumica koristi svoju platformu na društvenim mrežama kako bi sa svima podijelila priče o svojem roditeljstvu. Majka trojice dječaka često govori o tome kako se nosi s dvogodišnjim sinom koji još verbalno ne komunicira

Glumica Marijana Mikulić (39) na Instagram profilu pratiteljima je prije nekoliko mjeseci otkrila da njezin sin Jakov (2) odbija komunicirati i odbija interakciju s ljudima te da skoro sve svoje vrijeme posvećuje radu s njime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mikulić često dijeli dogodovštine, uspone i padove u odgoju svoje trojice sinova, a posebno što sve radi kako bi pomogla najmlađem Jakovu.

- U prijašnjim objavama piše i da smo mi svoj neki put izabrali, jer smo vidjeli da nam odgovara, odnosno, da Jaki izvrsno reagira, i polako ali sigurno stalno napreduje - napisala je ranije.

Kaže kako 'Jaki još nije na razini svojih vršnjaka, ali uopće ne sumnjamo da su nam vrijeme i rana intervencija saveznici'. Njezine pretpostavke ispostavile su se točnima pa je sretna majka podijelila novi pomak u Jakovljevoj borbi s komunikacijom.

- Nadobudna izašla s njim bez kolica, on na guralici, juri kao munja. Ne staje ni na 'stani', 'stop", 'Jaki'. Ništa! Trčim Trakošćanskom, hvatam ga za majicu, kosu, za što stignem, da ne podleti pod auto. Do parkića mokra. 67 penjanja na veliki tobogan, a ja ko majmun gore dole za njim jer je na vrh tobogana rupa na drugu stranu, kapituliram! - započela je objavu Mikulić.

- Idemo doma na predah, pa s kolicima van! Krug s kolicima, ajde ipak idemo u drugi parkić gdje lakše on sam može na sve penjalice... Nakon 53 spuštanja u rekordnom roku, trčećeg podletavanja pod noge djevojčica na ljuljama, krađe štapića s klupe od nepoznate žene, ponudim mu autić - nastavila je glumica.


- Standardno: pokazujem svojim prstom i kažem 'daj auto'. Pa njegovim prstom i kažem 'daj auto'. A on će 'da auto'. Znači sve! - pobjedonosno je napisala.

- U sjenu pada moj mokar grudnjak i gaće od trčanja za njim da se ne zabije u nekoga, u sjenu padaju njegove zapišane gaće jer: skidanje s pelena. Rekao je 'da auto'. Doduše, onda je odjurio dalje spuštati auto niz tobogan pa juriti za njim, ali danas je najljepši dan, a ovo popodne je vrijedilo svake kapi znoja i mojih 13 tisuća koraka danas - završila je Marijana tekst.

Njene pratiteljice s njom su proslavile taj uspjeh.

- Bravo mama; Divno, samo naprijed; Korak po korak - neki su od ohrabrujućih komentara.