Show

Komentari 20

Marin Čilić i Kristina dobit će drugo dijete: Stiže vrlo brzo

Marin Čilić i Kristina dobit će drugo dijete: Stiže vrlo brzo

Obiteljski život inače nastoje zadržati dalje od očiju javnosti i zato kada tenisač na društvenim mrežama podijeli fotografiju sa sinom, dobije hrpu komplimenata i pohvala

Tenisač Marin Čilić (32) krajem travnja je sa suprugom Kristinom proslavio treću godišnjicu braka, a ovih dana je za Story potvrdio kako čekaju drugo dijete. Par već ima sina Balda (1), a prinova će stići kroz koji mjesec. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marin vježba, a sin sve nadgleda

Kristina i Marin upoznali su se 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu, na kojem je brineta radila kao hostesa. Zaručili su se nakon osam godina veze, a 2018. i vjenčali. U siječnju 2020. godine rođen je dječak Baldo.

Obiteljski život inače nastoje zadržati dalje od očiju javnosti, ali lani je tenisač otkrio zašto su sinu dali ime Baldo. 

- Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru - rekao je za InMagazin.

Kad bi na društvenim mrežama podijelio fotografiju sa sinčićem, raznježio bi tisuće pratitelja. U komentarima bi uslijedili komplimenti na račun dvojca: 'Preslatki ste', 'Kakav otac, takav sin', 'Vidi ti se sjaj u očima'...

 

 

 

Najčitaniji članci