Obavijesti

Show

Komentari 18

Marina Fernandez: Muškarci me stalno žele nositi na dlanu

Marina Fernandez: Muškarci me stalno žele nositi na dlanu
1

Splićanka, koja je 10 godina živjela u Portugalu u kojem je radila kao fotomodel i glumica u dječjim serijama, ovih dana ponovno će u omiljenu zemlju na odmor

VIDEO

Glavna junakinja “Ruže vjetrova” Marija Mrčela, koju glumi Marina Fernandez (31), žali što je snimanje serije završilo. Marina kaže kako su svi bili bliski, kao jedna velika obitelj.

- Dolazila sam u studio rano, pila kavu s aparata i poluzatvorenih očiju sjedila na stolcu čekajući da me našminkaju. Kroz jutarnji razgovor s kolegama ponovila bih tekst za prvu scenu, a zatim otišla u garderobu po kostim pa u studio. Ponekad smo znali snimati i više od 12 sati na dan - kaže Fernandez. Ističe da nisu svi dani bili veseli. Nekad su jedni druge gledali ljute i nervozne, ali su isto tako dijelili lijepe trenutke i slavili rođendane zajedno na setu.

- Bilo je dana kad sam htjela još odspavati nekoliko sati ili kad sam htjela samo malo usporiti, ali tempo snimanja to nije dopuštao pa bi se stvorile male bezopasne nervoze među kolegama koje bi tijekom dana nestale kroz zafrkanciju - kaže glumica.

U sapunici se odrekla ljubavi. U privatnom životu učinila bi sve za ljubav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Muškarci misle da me trebaju zaštititi i paziti'

- Ljubav, ona istinska, čista, bila ona prijateljske ili romantične naravi, ima snagu opstanka i uvijek nađe put. Ne smatram se nepopravljivim romantikom, ali učinila bih puno toga za ljubav - ističe Marina. Slobodno vrijeme provodi u udruzi Anđeli u kojoj pomaže djeci. Muškarci joj, otkriva Marina, baš i ne prilaze.

- Tu i tamo u avionu me netko zazove Marija pa se sakrije! Na ulici mi prilaze muškarci koji misle da me zbog uloge trebaju zaštititi. Znaju mi reći: ‘E, da si moja, ja bih te čuvao kao kap vode na dlanu. Ne bi ti ni dlaka s glave pala’. Simpatično mi je to.

Simpatičan joj je bio i jedan muškarac koji ju je zamolio da mu se potpiše na novčanicu od 500 kuna rekavši kako je sad siguran da je neće potrošiti. Najvećim uspjehom smatra što joj roditelji i prijatelji kažu da je glavna uloga u sapunici nije promijenila.

'Kod kuće nikad ne razgovaramo o poslu'

- Mi o poslu doma uopće ne razgovaramo. To je za njih posao kao i svaki drugi, osim što sam ja više eksponirana. Imam sreće što su divni i što me podupiru.

Brineta obožava putovati. Upoznaje nove kulture, gastronomije, jezik, običaje... 
- Svijet je čarobno mjesto i svi bi trebali imati priliku upoznati ga. Kad bih mogla, stalno bih putovala - kaže komercijalistica po struci koja je nakon srednje škole otišla živjeti u Portugal kako bi stekla iskustva i prikupila utiske. Prepoznala je, ističe, djelić sebe u svakoj od zemalja u kojima je bila. A kako je snimanje “Ruže” završilo, Marina će otputovati na zasluženi odmor.


- Planiram otići do Lisabona posjetiti prijatelje. Nakon toga ću se posvetiti daljnjim planovima za karijeru - kaže Fernandez.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'