Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Marina i Renato izvukli deblji kraj i napustili kulinarski show

Kada su se zbrojili svi bodovi tjedna, prve na ljestvici bile su Ana i Katarina sa 106 bodova, zatim su slijedili Katica i Marko sa 98 bodova, pa Franka i Dina sa 87...

Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
10 komentara

U petak navečer dogodilo se bodovno izjednačenje na dnu ljestvice pa su se prijateljice Međimurke jedna protiv druge borile u eliminacijskom izazovu, a omlet je odlučio o sudbini natjecatelja u kulinarskom showu. Marina i Renato tijekom tjedna bili su najugroženiji par za izlazak iz showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'  samo četiri boda razlike dijelile su ih od predzadnjih na ljestvici - Karmen i Dine.

Tri, dva, jedan - kuhaj
 | Autor: RTL Foto: RTL

U izazovu 'pećnica iznenađenja' Marina i Renato opet su morali pripremati ribu, koja im svakako nije najdraža namirnica, pa ih je već na samom početku ulovila lagana panika, a bilo je i dosta neslaganja oko načina njezine pripreme.

- Nemam ozbiljniju primjedbu jer je sve ukusno i dobro, ali mislim da je prejednostavno za ovu fazu natjecanja - komentirala je Željka Klemenčić njihovu kvinoju s povrćem za predjelo te popečke od krumpira i pečenu pastrvu, a par je za jelo dobio 22 boda. Najniže bodove večeri, samo 18 bodova, dobili su Karmen i Dino zbog prepečene jetrice, što je ugrozilo njihov daljnji ostanak u showu.

Tri, dva, jedan - kuhaj
 | Autor: RTL Foto: RTL

Kada su se zbrojili svi bodovi tjedna, prve na ljestvici bile su Ana i Katarina sa 106 bodova, zatim su slijedili Katica i Marko sa 98 bodova, pa Franka i Dina sa 87, a Marina i Renato te Karmen i Dino dijelili su posljednje mjesto sa 74 boda. Kako bi odlučili koji par napušta show, žiri je parovima zadao zadatak da u 15 minuta pripreme omlet.

- Kod Karmen i Dine ima puno više nadjeva, a malo jaja, pa dajem malu prednost Marini i Renatu jer imaju više jaja i sočan omlet - kazao je Hrvoje Zirojević s kojim se složio Ivan Pažanin dok su Tomislav Špiček i Željka bili više na strani omleta koji su pripremili Karmen i Dine. Na kraju večeri, žiri je donio jednoglasnu odluku u kojoj je odlučio da show napuštaju Marina i Renato.

Tri, dva, jedan - kuhaj
 | Autor: RTL Foto: RTL

- Malo sam razočarana jer smo ispali tik do finalnog tjedna, ali mi je drago zbog Karmen - priznala je Marina. Renato je također bio razočaran zbog odlaska, ali je sretan što je bio dio cijele ove kulinarske priče.

- Zahvalio bih produkciji RTL-a na dobroj organizaciji showa, žiriju i mentorima koji u nas vodili kroz show, ocjenjivali nas strogo, ali pravilno, zatim kolegama te partnerici Marini - izjavio je Renman. No nakon napetih eliminacija, još uvijek nije bio kraj iznenađenjima.

Tri, dva, jedan - kuhaj
 | Autor: RTL Foto: RTL

Naime, četiri para ulaze u finalni tjedan, a od idućeg se tjedna razdvajaju i osam kandidata kuha samostalno te će se na kraju tjedna
proglasiti samo jedan pobjednik sedme sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. Kako će natjecatelji funkcionirati bez kulinarskih partnera i tko će na kraju odnijeti laskavu titulu i vrijednu nagradu, pratite finalnom tjednu showa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message