Obavijesti

Show

Komentari 10

Marina i Renato izvukli deblji kraj i napustili kulinarski show

Marina i Renato izvukli deblji kraj i napustili  kulinarski show
12

Kada su se zbrojili svi bodovi tjedna, prve na ljestvici bile su Ana i Katarina sa 106 bodova, zatim su slijedili Katica i Marko sa 98 bodova, pa Franka i Dina sa 87...

VIDEO

U petak navečer dogodilo se bodovno izjednačenje na dnu ljestvice pa su se prijateljice Međimurke jedna protiv druge borile u eliminacijskom izazovu, a omlet je odlučio o sudbini natjecatelja u kulinarskom showu. Marina i Renato tijekom tjedna bili su najugroženiji par za izlazak iz showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'  samo četiri boda razlike dijelile su ih od predzadnjih na ljestvici - Karmen i Dine.

Tri, dva, jedan - kuhaj

U izazovu 'pećnica iznenađenja' Marina i Renato opet su morali pripremati ribu, koja im svakako nije najdraža namirnica, pa ih je već na samom početku ulovila lagana panika, a bilo je i dosta neslaganja oko načina njezine pripreme.

- Nemam ozbiljniju primjedbu jer je sve ukusno i dobro, ali mislim da je prejednostavno za ovu fazu natjecanja - komentirala je Željka Klemenčić njihovu kvinoju s povrćem za predjelo te popečke od krumpira i pečenu pastrvu, a par je za jelo dobio 22 boda. Najniže bodove večeri, samo 18 bodova, dobili su Karmen i Dino zbog prepečene jetrice, što je ugrozilo njihov daljnji ostanak u showu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tri, dva, jedan - kuhaj

Kada su se zbrojili svi bodovi tjedna, prve na ljestvici bile su Ana i Katarina sa 106 bodova, zatim su slijedili Katica i Marko sa 98 bodova, pa Franka i Dina sa 87, a Marina i Renato te Karmen i Dino dijelili su posljednje mjesto sa 74 boda. Kako bi odlučili koji par napušta show, žiri je parovima zadao zadatak da u 15 minuta pripreme omlet.

- Kod Karmen i Dine ima puno više nadjeva, a malo jaja, pa dajem malu prednost Marini i Renatu jer imaju više jaja i sočan omlet - kazao je Hrvoje Zirojević s kojim se složio Ivan Pažanin dok su Tomislav Špiček i Željka bili više na strani omleta koji su pripremili Karmen i Dine. Na kraju večeri, žiri je donio jednoglasnu odluku u kojoj je odlučio da show napuštaju Marina i Renato.

Tri, dva, jedan - kuhaj

- Malo sam razočarana jer smo ispali tik do finalnog tjedna, ali mi je drago zbog Karmen - priznala je Marina. Renato je također bio razočaran zbog odlaska, ali je sretan što je bio dio cijele ove kulinarske priče.

- Zahvalio bih produkciji RTL-a na dobroj organizaciji showa, žiriju i mentorima koji u nas vodili kroz show, ocjenjivali nas strogo, ali pravilno, zatim kolegama te partnerici Marini - izjavio je Renman. No nakon napetih eliminacija, još uvijek nije bio kraj iznenađenjima.

Tri, dva, jedan - kuhaj

Naime, četiri para ulaze u finalni tjedan, a od idućeg se tjedna razdvajaju i osam kandidata kuha samostalno te će se na kraju tjedna
proglasiti samo jedan pobjednik sedme sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. Kako će natjecatelji funkcionirati bez kulinarskih partnera i tko će na kraju odnijeti laskavu titulu i vrijednu nagradu, pratite finalnom tjednu showa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju