Obavijesti

Show

Komentari 36

Marina Perazić pokazala svoje kćeri: 'Kakve su to ljepotice...'

Marina Perazić pokazala svoje kćeri: 'Kakve su to ljepotice...'
13

'Kakve su to ljepotice', 'Vauuuu, super ste' i 'Prelijepe mlade dame' samo su neki od komentara oduševljenih Marininih pratitelja koji nisu mogli vjerovati koliko su se djevojke promijenile

VIDEO

Nekadašnja pop pjevačica Marina Perazić (60) osamdesetih godina žarila je i palila jugoslavenskom glazbenom scenom, a proslavila se pjevajući u grupi 'Denis i Denis'. Iako se u posljednje vrijeme skriva od javnosti i rijetko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, objavom svojih kćeri na Instagramu oduševila je pratitelje.

Instagram

Naime, Marina je nedavno pozirala sa svojim kćerima Miom Katarinom i Lunom Marijom, a zajedničkom fotografijom zatim se 'pohvalila' i na društvenim mrežama. 

'Kakve su to ljepotice', 'Vauuuu, super ste' i 'Prelijepe mlade dame' samo su neki od komentara oduševljenih Marininih pratitelja  koji nisu mogli vjerovati koliko su se djevojke promijenile. 

Instagram

Obje su poznate srpskoj javnosti gdje trenutno žive i školuju se. Marina Perazić nedavno je sudjelovala u srpskoj inačici reality showa 'Farma', a nakon izlaska otkrila je planove za budućnost. 

- Preživjela sam 135 dana i ostala živa i zdrava i psihički još jača nego što sam bila prije. Nisam vjerovala da ću podnijeti sve te sukobe koji su me tamo zadesili. Izborila sam se s tim ljudima tamo i ponosna sam na sebe - rekla je za srpske medije i usput otkrila da je posjećivala psihologa i psihijatra. 

- Teško sam donijela odluku da uđem u show, ali muka me natjerala na to. Nemam novca i za stvarno dobar honorar sam pristala na ovo - rekla je tada Marina kojoj su u tom teškom životnom razdoblju najveća podrška bile upravo njezine dvije kćeri.

Danas radi kao DJ u klubovima, a posvetila se i vježbanju. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

MAJA JE BILA NEPREPOZNATLJIVA: Njezine stare fotografije prikazuju nešto sasvim drugačije nego danas

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...