Show

Komentari 15

Marino iz showa 'Život na vagi' objavio fotke prije i poslije: Bilo je uspona i padova u glavi ludoj

Marino iz showa 'Život na vagi' objavio fotke prije i poslije: Bilo je uspona i padova u glavi ludoj

Marino je u RTL-ov show ušao sa 167 kilograma, a izašao s nevjerojatnih 109,2 kilograma. To mu nije bilo dovoljno te je i nakon snimanja emisije nastavio raditi na sebi

Kandidat četvrte sezone 'Života na vagi', Marino Marušić (27) na Instagram profilu objavio je fotku na kojoj je usporedio kako je izgledao kada se prijavio za natjecanje i kako izgleda sada. Razlika je ogromna. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Nekad i danas. Ima tu još posla, ali sam na najboljem putu ikada. Bilo je uspona i padova u glavi ovoj ludoj, ali sam trenutno jako zadovoljan sa sobom i to je najbitnije - napisao je u opisu Marino koji se, po svemu sudeći, jako ponosi svojom transformacijom. 

Među prvima mu se u komentarima javila voditeljica showa Marijana Batinić (40) i ostavila emotikone vatre. Također, javili su mu se i kolege iz showa i mnoštvo pratitelja te ga podržali u svemu što je do sada napravio.

Podsjetimo, Marino je u RTL-ov show ušao sa 167 kilograma, a izašao s nevjerojatnih 109,2 kilograma. To mu nije bilo dovoljno te je i nakon snimanja emisije nastavio raditi na sebi.