Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Sletio s ceste zbog upravljača: Malo je falilo da izgubim život

Mandić je kombijem s ceste sletio na polje kraj mjesta Prečno. Nasreću, nitko u trenutku nesreće nije bio s njim u vozilu. Nakon sudjelovanja u showu postao je ambiciozniji i, kako kaže, dobio je priliku za novi život

Foto: Privatni album
7 komentara

Nakon nesreće sam rastresen i u šoku, ali bitno da je sve prošlo u najboljem redu, rekao nam je Mario Mandić (26), bivši natjecatelj showa 'Život na vagi', nakon prometne nesreće.

Foto: Privatni albumI

Kombijem je s ceste sletio na polje kraj mjesta Prečno. Nasreću, nitko u trenutku nesreće nije bio s njim u vozilu.

Foto: Privatni albumI

- Imam slomljen nos, a u bolnici su mi rekli kako je ovo moj novi rođendan i da moram biti sretan i zahvalan s obzirom na to da je sve dobro prošlo - dodao je bivši kandidat showa 'Život na vagi'. Mario je skrenuo s ceste nakon što mu se zaključao upravljač u vozilu.

Nakon sudjelovanja u showu život mu se promijenio za 180 stupnjeva. Postao je ambiciozniji i, kako kaže, dobio je priliku za novi život.

Foto: Privatni albumI

- Otvaraju mi se mnoga vrata i zbog toga sam vrlo sretan. Na ulici me nepoznati ljudi prepoznaju, a neki prijatelji me nisu prepoznali. Komentari su doista pozitivni - otkrio je Mandić. Na početku “Života na vagi” imao je 165 kilograma a na kraju 112. Ostvario mu se san i nakon showa uspio je odjenuti vatrogasno odijelo. Na Instagramu se nedavno u kratkom filmu pohvalio kako je odradio prvi test fizičke spremnosti za vatrogasce, u kojem je pokazao kako radi dio treninga. Zahvalio je trenerima iz showa, Sanji i Mariju, kao i cijeloj ekipi iz kuće.

- U kući sam izgubio puno kilograma, ali to je tek početak. Uz trud i treninge sve će doći na svoje. Moj najveći san je postati vatrogasac i ponosan sam što sad s lakoćom mogu odjenuti vatrogasno odijelo.

Foto: Privatni albumI

Inače je zapovjednik DVD-a Sesvetski Kraljevec. - Kolege su vrlo sretni zbog mog uspjeha jer znaju koliko mi to znači - zaključio je Mario, koji napokon može pratiti tempo svojih kolega, ali sad neki kolege ne mogu pratiti njegov.

- Moj višak kilograma me koči u mnogočemu, ne mogu se opustiti, a svi, pa i ja, šale se na račun moje debljine - rekao je prilikom prijave na show, i dodao kako su mu supruga i djeca jedino svjetlo u životu.

Foto: Privatni albumI

- Mislim da sam se počeo debljati kad je žena bila trudna. Dobio sam 25 kilograma i onda se samo nastavilo. Jednostavno se nisam snašao u svemu tome i zaboravio sam na sebe - prisjetio se Mario, koji je opet odabrao novi početak.

VIDI OVO: Ova frizura natjerat će Vas da se ošišate, a jedna je od najvećih trendova u 2019 godini.

Naši partneri pišu
Message