Obavijesti

Show

Komentari 17

Mario: Nisam očekivao da ću ispasti baš u prvoj eliminaciji

Mario: Nisam očekivao da ću ispasti baš u prvoj eliminaciji
6

NAPUSTIO SHOW Mario Valentić ispao je jer je njegov tanjur imao najviše pogrešaka. Priznao je da nije očekivao da će ispasti u prvoj eliminaciji

VIDEO

Kao pobjednica Testa osjetila sa zavidnim rezultatom u prepoznavanju vrsta i oblika tjestenina, Emilija je imala privilegiju između dva ponuđena jela odabrati ono koje će svi kandidati replicirati kako bi izborili svoj ostanak u najpoznatijoj reality kuhinji. Žiri joj je ponudio dva potpuno različita tanjura: jedan na kojem je bio janjeći kare Provencale te drugi na kojem se nalazio file orade s tapenadom od crnih maslina, kremom od krumpira i salatom od potočarke. Kao prava Dalmatinka, Emilija se odlučila za riblji tanjur. 

Osobni trener i promotor zdravog života Mario Valentić imao je najmanje sreće s repliciranjem filea orade. Dok je kretao sa svojim tanjurom prema žiriju nije ni slutio što će se dogoditi. 

Manje greške presudile su kod ispadanja

- Zapravo me zanimalo hoće li žiri naći neku veliku, veliku pogrešku - kazao je. Žiri možda nije pronašao tu jako veliku pogrešku, no našao je nekoliko manjih koje su presudile njegovom odlasku kući. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi na redu za kušanje je bio Andrej koji je već prije prvog zalogaja postrance izdvojio jednu košćicu. Mario je za vrijeme filetiranja prilično pazio, ali to očito nije bilo dovoljno. 

- File vam je uspio dosta dobro. Ostale su vam košćice po sredini, očito to korištenje pincete nikome ne ide predobro - komentirao je Andrej. Mario nije dao na sebe-

- On je rekao množinu, a izvadio je jednu kost - zaključio je. Krema od krumpira je po Andreju bila bez okusa. 

Radovan: Ovaj pire vam izgleda kao šaumrola na periferiji Duge Rese

Mario se nakon toga Radovanu unaprijed ispričao za košćice ukoliko ih eventualno pronađe. Činilo se da će Radovan u svojim komentarima biti nešto blaži, no to se nije dogodilo: 

- Nije to ništa loše, jedino u prezentaciji ste zabucali jako, kao da ste zaboravili kako je ovaj tanjur izgledao - zaključio je Radovan.  

- Ovaj pire vam izgleda kao šaumrola na periferiji Duge Rese - još jednom je pokazao svoj oštar jezik. Dinu je riba ukusna, dobro začinjena iako nijansu prepečena i presuha. Krumpir je ocijenio vodenastim, a u tapenadi je bilo previše peršina. Mario se još uvijek nadao da neće otići kući.

Svaki tanjur je imao grešku

No kad je došlo vrijeme proglašenja, žiri za kandidate nije imao lijepe riječi. Prema onome što je žiri rekao poravnali su se ka nižem i svi su tanjuri imali greške. Ipak, jedan je tanjur u svim segmentima imao pogrešku. Prepečena riba, neukusan pire, nezačinjena salata i previše peršina u tapenadi, bili su opisi Marijevog tanjura te je shvatio da odlazi kući. Sportski natjecateljski duh vedrog Marija nažalost nije bio dovoljan za ostanak u MasterChef kuhinji. 

- Iskreno, nisam baš mislio da ću u prvoj eliminaciji ispasti. Imao sam jaku konkurenciju i što sad? Idemo dalje - komentirao je. Filipu je bilo posebno žao radi toga. 

- Sad jedan mlad, sposoban čovjek ne može napredovati u ovoj našoj zemlji, nego napredujemo mi koji smo već onako, toliko otišli unazad - rekao je. Igor Mešin je odlazak Marija Valentića prokomentirao. 

- Dogodilo se ono što sam rekao, što se tiče mog ispadanja, da jedino računam na tuđe greške, da će netko griješiti više od mene i to se izgleda dogodilo - rekao je Igor. 

Filip: Ja sam zapravo protivnik filetiranja, taj najbolji dio, to jest, glava ostaje van jela

Iako je dijelom Dalmatinac, Filip se također nije najbolje snašao s filetiranjem ribe. 

- Ja sam zapravo protivnik filetiranja, taj najbolji dio tj. glava ostaje van jela´, kazao je. Za vrijeme kuhanja s filetiranjem mu je asistirao i Andrej. 

- Imao sam probleme s tim kostima koje sam prerezao, mislim da su ostale unutra, jedno tri, četiri, pet - priznao je te najavio da će kušanje biti s košćicama. Nadao se da će imati sreće da žiri kuša onaj dio koji je dobro isfiletiran.

No, tu sreću nije imao. Filipov je tanjur prvi kušao Radovan kojem je riba bila preslana. Dodao je da jako cijeni njegov pokušaj da bude profesionalni kuhar. Andrej je komentirao dobro pečenu ribu, ali krema od krumpira nije bila dobra. 

- Kod filetiranja isto lijepi rez - započeo je Dino te se činilo kako će Filip sa svojim filetiranjem proći bez neprilika. No, dok je žvakao svoj zalogaj njegovo je lice počelo poprimati čudan izraz nakon čega je iz usta izvukao košćicu. 

- One jednostavno nisu išle van - branio se Filip.  

- On nije kušao jelo, on je tražio baš kosti i on je točno znao gdje se ta kost skriva - nastavio je Filip i dodao kako više neće ništa komentirati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje