Show

Komentari 9

Mario Petreković se skinuo u gaće i 'zablistao' kao model s loknicama: Čujte, raditi se mora

Mario Petreković se skinuo u gaće i 'zablistao' kao model s loknicama: Čujte, raditi se mora

Bili su tamo i Vedran Mlikota, Ana Begić, Barbara Kolar, Goran Grgić... Ovo je već 15. izdanje Fotosofije, seminara u kojem 15 polaznika u sedam dana uči o naprednoj fotografiji

Bez problema se skinuo u gaće, na sebe stavio svileni "bademantil". Stao se između zastora, ispružio nogu i uživao. To je za Marija Petrekovića (47) kao stvoreno.

Komičar i voditelj u svom je Katranu ugostio Fotosofiju, pa na famoznom "Celebrity Dayu" bio jedan od modela za polaznike seminara Damira Hoyke (53). Bili su tamo i Vedran Mlikota (50), Ana Begić (40), Barbara Kolar (50), Goran Grgić (54)... No Petrekovića je kao pravog domaćina bilo na sve strane. Frizerke su mu napravile i lokne u kosi kako bi bio privlačniji.

- A čujte, raditi se mora. Evo stojim tu svima na raspolaganju, ako me netko treba nema me – našalio se Petreković i požurio za šank.

Ovo je već 15. izdanje Fotosofije, seminara u kojem 15 polaznika u sedam dana uči o naprednoj fotografiji.

- Bio je veliki izazov ove godine zbog zdravstvene situacije, ali ipak sam krenuo u realizaciju. Prvo sam pitao polaznike slažu li se da ipak odradimo seminar i svi su bili za. Tvrdoglav sam i onda više nisam htio popustiti, a kad sam dobio i podršku sponzora i partnera, znao sam da nemam izbora nego odraditi seminar i ove godine – kazao je Hoyka i dodao:

- Nadam se da ćemo biti pokazatelj i drugima da svijet ipak nije stao, da se treba potruditi možda više nego prije, ali može se.

Kaže kako je zanimljivo gledati već 15 godine kako razni polaznici snimaju praktički iste stvari, ali fotografije su totalno drugačije.

- Mi smo 13 godina bili u jednim toplicama, ali kadrovi su bili isti svake godine. I strašno je zanimljivo to gledati, kako zapravo iste stvari fotografiraju na drugačiji načina. U Katranu smo sad drugu godinu i vjerujem da će biti baš razlika u fotografijama ove i prošle Fotosofije – rekao je Hoyka.

POGLEDAJTE NJEGOVE ODGOVORE NA 24 PITANJA: