Obavijesti

Show

Komentari 18

Mario postaje fitness trener, a Nina zarađuje od Instagrama...

Mario postaje fitness trener, a Nina zarađuje od Instagrama...
12

Ja sam i prije showa odlučio da se nakon završetka snimanja neću vraćati svom starom poslu trgovačkog putnika, odlučio je Alen, a mnogi su nakon 'Života na vagi' slijedili njegov primjer

VIDEO

Kad netko uđe u reality show, u većini slučajeva mu se život nakon njega potpuno promijeni. Nađu nove poslove, promijene izgled, dobiju više pratitelja na društvenim mrežama. Nakon showa 'Život na vagi' najveća promjena kandidatima dogodi se na kilaži. Smršave po 15, 20, pa čak i 80 kilograma. Međutim, mnogi od njih nakon showa promijene i posao.

Alen Abramović (46) pobijedio je u trećoj sezoni showa 'Život na vagi' i smršavio je 86 kilograma u svega pet mjeseci. Prije ulaska u show bio je trgovački putnik, ali to već neko vrijeme želi promijeniti. 

- Ja sam i prije showa odlučio da se nakon završetka snimanja neću vraćati svom starom poslu trgovačkog putnika -  ispričao je Alen za RTL. Abramović želi zaplivati showbiz vodama. 

- Pa što se toga tiče, najbolje je ništa ne prejudicirati dok se ne dogodi. Malo sam praznovjeran, ne želim se ureknuti - rekao je.

Nina Martina Korbar (26), koja je također bila u trećoj sezoni, dosad je izgubila više od 70 kilograma, a na društvenim mrežama skupila je 33 tisuće pratitelja. Postala je influencerica te svakodnevno promovira razne proizvode na Instagramu. 

- Promoviram stvari za koje smatram da su dobre. Sretna sam što od njih mogu zaraditi od njih - rekla je nedavno Nina Martina. Nije htjela otkriti o kojim se točno ciframa radi, ali je rekla da zaradi po nekoliko tisuća kuna mjesečno. 

Miro Bajlo (36) iz Zadra i u show je ušao sa 150 kilograma, a do kraja showa izgubio je 23 kilograma. Kad je ušao u show bio je po zanimanju časnik stroja na putničkim brodovima.

- Za brod više nisam, liječnici mi to više ne preporučuju. Čekam promjenu radnog mjesta - rekao je Miro. Inače, sa svojom transformacijom je zadovoljan. 

- Osjećam se super. Prepun sam energije i veselim se novom danu - rekao je Miro koji se učlanio i u zadarski Triatlon klub. 

- Osim obiteljskog života, kad god mogu bavim se raznim sportskim aktivnostima koje me baš ispunjavaju. Ciljeva sam dosta ostvario. Ne još sve, ali hoću - kaže Bajlo.

Mario Mandić (26) je ostvario dugogodišnji san i prošao je obuku za profesionalnog vatrogasca, ali otkrio je svoju veliku strast, vježbanje. 

- Oduvijek znam da je vatrogastvo moja velika ljubav, moj poziv, ali sam odlučio da ću vatrogastvo ostaviti na razini DVD-a. Uvijek ću se odazvati na intervencije i pomoći kad god mogu, ali profesionalno sam se odlučio usmjeravati u fitnessu - ispričao je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:10

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija