Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Mark i Gates, ovako se to radi: Kylie je najmlađa milijarderka

JOŠ JE I LIJEPA Bill Gates je postao milijarder u 31. godini, Mark Zuckerberg u 23., dok je Kylie Jenner to prošlo za rukom prije 22. rođendana

Foto: Pixsell/Instagram
14 komentara

Kylie Jenner (21) ponosno nosi titulu najmlađe milijarderke u povijesti. Ovog je ljeta postala punoljetna pred američkim zakonom. Punoljetnost je dočekala s milijardu dolara u džepu.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Otvorila sam nekoliko trgovina, normalno sam koristila društvene mreže kao i inače i jednostavno se dogodilo, nemam tajnu za uspjeh - rekla je Kylie.

Foto: Kylie Jenner Instagram Zanima vas kako se toliko obogatiti da ste osigurani za idućih 100 života do 21. godine? Pa, potrebno je roditi se u bogatoj obitelji, ali još je potrebnije imati smisao za biznis.

Foto: Instagram

Njezina puno poznatija polusestra Kim Kardashian (38) na računu ima 'tek' 350 milijuna dolara, jer se nije sjetila pokrenuti liniju kozmetike. Njezina kompanija Kylie Cosmetics, koja prodaje proizvode za uljepšavanje, procijenjena je na 800 milijuna dolara, dok je ostalih 100 milijuna dolara mlada Jennerica uprihodovala kroz razne manekenske i druge kampanje.

Facebook's CEO Mark Zuckerberg arrives at the European Parliament to answer questions in Brussels | Autor: YVES HERMAN Foto: YVES HERMAN

Iako je on vjerojatno mislio kako će titulu najmlađeg milijardera držati zauvijek, čelnik Facebooka Mark Zuckerberg (34) morat će je sada prepustiti Kylie. Mark je prvih milijardu dolara zaradio do 23. godine, a danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 60 milijardi dolara, pa ima Kylie još puno posla da ga stigne, ali, kako joj je krenulo, ni to više ne bi nikoga pretjerano iznenadilo.

FILE PHOTO: China International Import Expo (CIIE) | Autor: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Prije Zuckerberga, tu titulu je držao Bill Gates (63), čelni čovjek Microsofta, koji je do milijarde došao u 31. godini. Gates se ipak može pohvaliti i puno debljim novčanikom od Marka. Njegova vrijednost po Forbesu je oko 100 mlrd. dolara.

SJEĆATE LI JE SE? Najljepša djevojčica na svijetu opet proglašena najprivlačnijom, izrasla je u pravu krasoticu

Naši partneri pišu
Message