Show

Komentari 0

Mark Wahlberg otkrio kako je izgubio 4,5 kg u samo pet dana

Mark Wahlberg otkrio kako je izgubio 4,5 kg u samo pet dana

Pio sam samo juhu od kostiju i kombinirao post i detoks i smršavio doslovno 4,5 kilograma u pet dana. Izgubio sam pet posto tjelesne masti, ispričao je glumac

Mark Wahlberg (48) dobro zna da je izgled važan dio njegovog posla i da za neke uloge treba izgledati puno drugačije. Glumac je sada morao smršavjeti za ulogu u filmu 'Spenser Confidential', zbog čega je bio na strogoj dijeti tijekom koje je u samo pet dana izgubio 4,5 kilograma, pišu strani mediji

Wahlberg je imao nekoliko transformacija do sada, a otkrio je kako se za neke uloge očekivalo da bude isklesan, dok je bilo i onih prije kojih je mogao jesti i piti što god poželi. 

- Snimali smo film 'Jedini preživjeli' odmah poslije '2 Igrača', a prije toga sam snimao 'Pain and Gain' pa sam bio jako težak i nekako napuhan prije nego što smo počeli sa snimanjem filma 'Jedini preživjeli'. Nakon toga smo radili 'Pakao na horizontu', gdje sam trebao biti što teži, pa sam pio pivo i jeo prženu hranu kako bih oslikao lika koji radi na platformi za podmorsko bušenje. Poslije njega uslijedio je film 'Bostonski heroji', u kojem sam glumio policajca koji nije više u formi - objasnio je glumac zbog čega mu se kroz neko vrijeme nakupio višak kilograma. 

Zbog toga je pazio na prehranu i trenirao pet mjeseci kako bi se pripremio za  film 'Spenser Confidential'. U manje od tjedan dana je izgubio veći broj kilograma.

- Pio sam samo juhu od kostiju i kombinirao post i detoks i smršavio doslovno 4,5 kilograma u pet dana. Izgubio sam pet posto tjelesne masti. Prva tri dana sam jeo juhu od kostiju i pohano povrće i navečer malo proteina. To je bilo sve - otkrio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci