Show

Komentari 0

Markle i Harry potpisali ugovor za Spotify, snimat će podcast

Markle i Harry potpisali ugovor za Spotify, snimat će podcast

Ono što volimo kod podcasta je to što nas podsjeća da odvojimo trenutak i zaista slušamo i povežemo se jedni s drugima bez ometanja. Uz izazove 2020. nikada nije bilo važnije vrijeme za to, poručili su Meghan i Harry

Meghan Markle (39) i princ Harry će biti podcasteri. Potpisali su višemilijunski ugovor za Spotify kako bi proizvodili i producirali vlastite podcastove, piše Page Six

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry su najplaćeniji celebrity par

Osnovali su Archewell Audio produkciju, a u potpisanom ugovoru naveli su kako će proizvoditi programe koji podiži i zabavljaju publiku širom svijeta. Ovog mjeseca objavit će blagdanski specijal koji će sadržavati inspirirajuće priče gostiju za proslavu Nove godine.

- Ono što volimo kod podcasta je to što nas podsjeća da odvojimo trenutak i zaista slušamo i povežemo se jedni s drugima bez ometanja. Uz izazove 2020. nikada nije bilo važnije vrijeme za to. Kada čujemo priče drugih, podsjećamo se koliko smo međusobno povezani - objasnio je par. 

Glavna službenica za sadržaj i oglašavanje u Spotifyu, Dawn Ostroff, rekla je kako se snaga glasova Meghan i Haryja i dalje čuje širom svijeta, iako sada žive u Kaliforniji. 

- Oni nastoje da se čuju nedovoljno zastupljeni glasovi. To je dokaz njihove zahvalnosti - rekla je Dawn.

Duke and Duchess of Sussex - Royal Highlights

Dodala je kako će korisnici Spotifya moći izravno slušati vojvodu i vojvotkinju, kao i druge tvorce koje će podići putem njihove globalne platforme. Njihova prva cjelovita serija podcasta očekuje se sljedeće godine. 

Podsjetimo, Meghan i Harry su rekli kako žele biti financijski neovisni od kraljevske obitelji. Ranije su potpisali produkcijski ugovor s Netflixom, a Markle je u ponedjeljak objavila kako je počela s ulaganjima.

 

 

 

Najčitaniji članci