Obavijesti

Show

Komentari 70

Marko Grubnić je klonirao Maju Šuput i stvorio si novu mamu

Marko Grubnić je klonirao Maju Šuput i stvorio si novu mamu
1

NAPAD KLONOVA Dvije plavuše dijele ljubav prema Marku, skupim putovanjima i visokoj modi, a stilist je od njih napravio barbike koje furaju identičnu odjeću i štikle

VIDEO

Između dvije najvažnije žene u životu Marka Grubnića (34) razlika je dvadeset godina, ali zahvaljujućim njegovim intervencijama, one izgledaju kao da su vršnjakinje.

Stilist Grubnić, poznatiji kao Modni Mačak, “zaigrao” se modom i svoju majku Branku (56) preobrazio u svoju najbolju prijateljicu Maju Šuput (36).

Menadžer poslovnih komunikacija i kreativni konzultant, kako se sam predstavlja, kao dječak se u rodnom Pakracu igrao s barbikama, a sad je prema njima oblikovao majku, ali i pjevačicu Maju.

- Mama je moja zvijezda vodilja u životu. Zajedno blistamo poput Mjeseca i zvijezda - kaže Mačak. Stilist dodaje kako mu je majka najbolja prijateljica i kako je najsretniji kad zajedno šopingiraju i odlaze na luksuzna putovanja. Gospođa Grubnić počela je nalikovati na pjevačicu Maju već sredinom 2015., nakon što je vidno smršavjela, poblajhala kosu, stavila umetke i “iskvarcala” se. Stilist svoje dame neovisno o godinama i građi odijeva u gotovo identične kombinacije.

Najčešće kombiniraju uske haljine kričavih i pastelnih boja, krznene bunde i agresivne uzorke inspirirane cvijećem i divljim životinjama. Dvije plavuše dijele i strast prema upadljivim modnim dodacima. Obje platinastu kosu vole ukrasiti umjetnim cvijećem, ali i neobičnim šeširima, a furaju i predimenzionirani nakit. U Grubnićevoj modnoj viziji važno je uvijek biti preplanuo kao da je sredina ljeta, a obvezni su i ruževi tamnih i jarkih boja.

- Marko je, osim što mi je prijatelj, moj stilist. Ne razumijem kakve veze imamo njegova majka i ja - rekla je Maja Šuput, koja je sa svojim prijateljem obišla pola svijeta. Miami, Pariz, London i trendseterima najdraži Dubai mjesta su na kojima, kako se hvale na društvenim mrežama, provode dane. Na neka od putovanja Marko vodi i majku, pa su se zadnje fotografirali u Beču. S obzirom na vrlo sličan izgled, kao i to da gospođa Grubnić često pokriva lice naočalama i kosom, teško je na prvi pogled razaznati je li riječ o pjevačici ili majci.

- Najsretnija sam i najsigurnija kad me Marko povede na putovanja s osmijehom na licu - rekla je Branka.

- Iz laboratorija ‘Dr. Frankenstein’ nekadašnjeg Modnog Mačka izašla je Mama Maca. Izgleda poput mješanca centrifugirane modne blogerice i pokojne starlete Lolo Ferrari - rekao je stilist Neven Ciganović (45) o Brankinu izgledu.

Dodao je da se mamica super drži za svoje godine, ali styling bi bio pretjeran i za ocvalu glumicu koja se šepuri po mondenim ljetovalištima francuske rivijere. No tako ne misli i Grubnić, koji je nedavno bio u središtu skandala jer je lažirao dio fotografija koje prikazuju njegov glamurozni život. On kaže da će i dalje nastaviti s takvim načinom života te da ga ništa ne može pokolebati. Ne smetaju mu ni kritike na račun odjevnih kombinacija koje neki poznavatelji mode nazivaju neukusnima.

- Uspjela sam u najljepšem i najodgovornijem poslu na svijetu, a to je odgojiti časnog čovjeka, a to još nije aorist (prošlo svršeno vrijeme) - kaže Branka, koja sve manje vremena, tvrde susjedi, provodi u obiteljskoj kući u Pakracu. Više se voli fotografirati ispred hotela s pet zvjezdica, na zagrebačkim ulicama i parkovima te u skupim restoranima.

- Grubnići već dulje nisu u obiteljskoj kući. Vole otići na vikendicu ili putovanje - kažu susjedi iz Pakraca. Tata Veljko, šef pogona ciglane u Garešnici, ne može se vidjeti u društvu glamuroznog trija. Marko svoje najdraže žene voli obasipati darovima, pa je objema poklonio crteže modne ilustratorice Ane Grgurić. Na njima su nacrtane izdužene figure Maje i Branke u Markovim najdražim modnim kombinacijama.

- Najljepše jutarnje iznenađenje, ovo je stvarno nešto posebno - rekla je Maja o ilustraciji koju je dobila od stilista. Grubnić se ne obazire na kritike da pjevačicu i majku gura u pretjerano usku odjeću i obuću. Apsolutno je uvjeren da, poput modnog uzora, dizajnera Toma Forda, iz žena izvlači ono najbolje.

Prije Mačkova magičnog dodira

Maja Šuput prvi je put stavila silikone u grudi 2005., a kasnije je povećala usnice.

- Ako se već radi korekcija, neka je mala i što manje primjetna - rekla je pjevačica prije sedam godina. Branka Grubnić još je donedavno izgledala sasvim drukčije. S pokojim kilogramom više i kratkom kosom bez umetaka, odijevala se jednostavnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao