Obavijesti

Show

Komentari 72

Marko Grubnić: Volim se buditi uz poljupce i ukusan doručak...

Marko Grubnić: Volim se buditi uz poljupce i ukusan doručak...
22

ZNA PRIORITETE Od glamuroznog noćnog života ipak su mu draža jutra uz doručak u krevetu hotelske sobe. Marko nije želio otkriti cvjetaju li mu ruže u ljubavi, nego je objasnio da ima sve te da je blagoslovljen

VIDEO

Pravi sam hedonist, volim uživati i ugađati sebi. Radim samo stvari koje volim i koje mi se rade u tom trenutku, po tom pitanju sam se razmazio, priča nam Marko Grubnić (37).

Modni stilist posljednjih dana odmarao se na grčkome Mykonosu, a obožavatelje na društvenoj mreži redovito je “častio” videozapisima i fotografijama iz skupocjenih restorana. Za Grubnića je jutro bilo rezervirano za sunčanje i odmaranje na plažama, a zatim je slijedilo omiljeno jelo.

- Veliki sam gurman. Bez mesa ne bih mogao živjeti. Mesne kuglice su mi omiljeno jelo, kao i grčka salata - govori nam modni stilist.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be happy in the moment, that's enough. Each moment is all we need, not more... 💙

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

No Marko nije osoba koja se nakon obilnih porcija voli odmoriti. Stilist je s najboljom prijateljicom, svatovskom pjevačicom Majom Šuput (39), i njezinim suprugom Nenadom Tatarinovim (34) obilazio luksuzne dućane te nije mogao odoljeti glomaznom cekeru modnog brenda Dior, za koji je izdvojio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Koliko je ceker velik, pokazuje i to da je Grubnić izjavio kako bi Maju najradije nosio u njemu. Sve ono što bi Marko propustio objaviti umjesto njega napravila bi Maja.

Cipele za 230.000 kuna: Uvijek poklonim onima koji nemaju...
Cipele za 230.000 kuna: Uvijek poklonim onima koji nemaju...

Pjevačica se tijekom odmora hvalila videozapisima na kojima prijatelji nazdravljaju. Svaku večer 'tekle' su rijeke grčkog tradicionalnog pića mastike, a prazne čaše su se samo redale jedna za drugom.

- Ne znam koliko mogu popiti jer kad je društvo, onda samo runde dolaze i uvijek je netko drugi pokretač akcije, a netko to treba i popiti - izjavio je stilist kroz smijeh. Dodaje kako su njegovi prijatelji u tulumarenju podjednaki i da dobro prate jedan drugoga pa često znaju 'zaružiti' do ranih jutarnjih sati. Priznaje da se na odmoru uživalo, ali da mu nije bitna cifra koju je potrošio na sve što si je priuštio.

- Važni su mi samo zabava i uživanje s prijateljima. Ne opterećujem se novcem - istaknuo je.

Daleko od glamuroznog noćnog života, kakav najčešće prikazuje na društvenim mrežama, Marku su ipak najljepša jutra, koja počinju s ljubavlju i pažnjom uz doručak u krevetu hotela.

- Jutro mi je najdraže kad počne zagrljajem i dobrom energijom. Finim doručkom i poljupcem - objašnjava nam Grubnić i dodaje kako mu od takvog “scenarija” nema ništa ljepše na svijetu.

Ipak, znači li to da je Marko u sretnoj vezi, nije htio potvrditi.

- Kao i uvijek dosad, ne bih komentirao to. Mogu samo reći da imam sve, da sam jako sretan i blagoslovljen - tek je rekao stilist.U svibnju je priznao kako je prije 'Plesa sa zvijezdama' bio u vezi.

Mama Grubnić šetala gradom u cipelama od deset tisuća kuna
Mama Grubnić šetala gradom u cipelama od deset tisuća kuna

- Dogodila mi se ljubav. Shvatiš tu ljepotu života. Da želiš s nekim provoditi sve više vremena, da želiš uživati. Jednostavno ti ove stvari, u kojima sam se ja već ostvario, postanu manje bitne - izjavio je modni stilist. Dodao je kako je ta ljubav brzo planula, ali Marko ističe da je najbitnije da je prošao period bola i da je sad ponovno ispunjen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Marko Grubnić barbika 01:08

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali