Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

Marko prekinuo s Rasemom pa završio s 'Ljubinom' Ljubicom

Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, otkriva Skelin

Foto: rtl
61 komentara

Nakon što je Rasema otkrila da je prekinula s Markom Skelinom i da još uvijek boluje za njim, on je za RTL potvrdio da su prekinuli nakon snimanja zadnje epizode, da je on završio s Ljubinom Ljubicom te im je objasnio svoju stranu priče.

Foto: RTL

- Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, ne mogu se zaručiti s nekim nakon mjesec, dva veze - rekao je Skelin za RTL.

Foto: rtl

- Sa svojom pokojnom suprugom sam bio u vezi godinu dana prije nego što sam se zaručio - dodao je Skelin.

BRAK NA DRUGOM MJESTU Ljubo i Ljubica: Ne možemo do popa prije nego probamo seks

Na pitanje je li sad u vezi s Ljubicom, Marko odgovara: 'Nisam. Ja sam bio s njom iskren od A do Ž, rekao sam joj kakav sam i što očekujem od partnerice, a to je iskrenost. No, onda sam shvatio da mi je lagala. Ne bih o tome što mi je lagala', rekao je Marko te dodao: 'Ja sam je volio i poštivao, ali ona nije bila iskrena i nije bilo smisla da nastavimo dalje. Sad smo prijatelji, isto kao što sam prijatelj s Rasemom i svima ostalima', kaže farmer.

- Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno i Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli. Ne bih pričala ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim - rekla je Rasema za RTL.

Foto: RTL

 

 

Naši partneri pišu
Message