Obavijesti

Show

Komentari 54

Marku pohvalili stajling, nosio je Chanel torbicu od 26.000 kn

Marku pohvalili stajling, nosio je Chanel torbicu od 26.000 kn
7

Marko često dobije brojne pohvale na račun svog izgleda, a ovog puta je u centru pažnje bila njegova Chanel torbica. I dok su ga neki ispitivali gdje ju je kupio, bilo je i onih koji su je 'žicali'

VIDEO

Modni stilist Marko Grubnić (38) uživao je ovo ljeto u moru, bazenima i suncu, ali s obzirom da je ljeto i službeno gotovo te je započela jesen, i on je morao prestati s objavljivanjem ljetnih fotki. Na svom profilu na Instagramu je objavio fotografiju ususret listopadu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marko izradio 50 kombinacija za dame u showu TLPZ

Pokretanje videa...

show 01:10

- Volim reći da je jesen vrijeme za kožne krpice. Pozdrav, listopade - napisao je stilist. U crnoj kožnoj Burberry jakni i Nick Fouquet šeširu s uzorkom oduševio je svoje pratitelje, ali njima je pogled ipak bježao na plavu Chanel torbicu. Žene nisu prestajale u komentarima pisati koliko im se svidjela i kako je žele imati. Na službenoj stranici Chanela takvi modeli torbica koštaju oko 26 tisuća kuna. 

Jedna od mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama' u kojem je sudjelovao i Marko, Paula Jeričević (26), našalila se kako joj je ubrzo rođendan i Grubića poštedjela razmišljanja o poklonu. 

- Rođendan mi je 10.11. i volim plave torbe. Hvala - napisala je. I pohvale na općenito Markov modni izričaj nisu nedostajale. Hvale ga i za stajlinge Maje Šuput (41), Indire Levak (47) i Nives Celzijus (38) u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

- Puno prije samog snimanja sam u glavi, ali i na papiru odredio stilske smjernice kojima želim ići u ovom projektu. Sve tri dame sam stilski odvojio i zacrtao im modne uloge. Neskromno mogu reći da sam već na prvom radnom sastanku s produkcijom svoje ideje vezane za vizualne identitete naših dama odlično prezentirao i ljudi koji rade na projektu su ih odmah 'blagoslovili'. Otprilike moj plan je ovakav: Maju koju smo inače navikli gledati u šljaštećim i izazovnim kreacijama, ovaj put sam odlučio 'smiriti' s obzirom na to da je sada u ulozi voditeljice, nikako nisam želio da svojim odjevnim kombinacijama 'otme show', mada iznenađenja i, siguran sam, oduševljenja, neće nedostajati kada je njezin novi look u pitanju - kaže i nastavlja:

Mama Grubnić slavi rođendan: 'Ponosan sam što sam tvoj sin'
Mama Grubnić slavi rođendan: 'Ponosan sam što sam tvoj sin'

- Iako će Maja biti nešto decentnija, to nikako neće biti slučaj s Indirom. Nju sam zamislio kao dugokosu, ha ha ha, hvala Bogu pa Nova TV ima najbolju produkciju i sektor make-upa na čelu s genijalnom i kreativnom Martinom Novaković, pa su sve moje želje bez problema bile uslišene. A Indirina odjeća će pratiti ustvari njezin temperament i činjenicu da je ona ipak pjevačica, dakle u njezinu slučaju nikako neće nedostajati šljokica, perja i ostalih efektnih detalja. A Nives će vas sigurno sve, ali zaista sve ostaviti bez daha, o njezinom stajlingu će se puno pričati pa ovom prilikom ja ne želim pričati, samo najavljujem da se pripremite svi na Nives kakvu još nikada niste vidjeli, u pozitivnom, modnom smislu... - ispričao je Marko za 24sata prije nekoliko dana. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja