Obavijesti

Show

Komentari 1

Masimo za Valentinovo u Domu sportova!

Masimo za Valentinovo u Domu  sportova!
1

Bit će to prvi u seriji koncerata koji nose naziv "Jedan dan ljubavi", a nakon tog koncerta u pripremi su koncert u Beogradu, Splitu, te drugim gradovima

VIDEO

''Suze nam stale na put", "Dodirni me slučajno", "Iz jednog pogleda", "Indija", "Tišina", "Ispod nekog drugog neba",“Da mogu“ samo su neke od pjesama iz bogatog Massimovog opusa. 

Dajući pjesmama djelić sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, što potvrđuje i nekoliko uzastopnih nagrada Porin za mušku vokalnu izvedbu. Tempirajući tradicionalni valentinovski koncert neposredno prije objave novog albuma, radnog naziva „Jedan dan ljubavi“, odlučio je pred zagrebačkom publikom prvi puta odsvirati nove pjesme. Koncert priprema 14. veljače u subotu na Valentinovo. 

Nije bitno jeste li zaljubljeni ili ćete to tek postati, nije bitno jeste li u paru ili u grupi, naš prijedlog je da tog datuma u 20 sati dođete u zagrebački Dom sportova. Bit će to prvi u seriji koncerata koji nose naziv "Jedan dan ljubavi", a nakon zagrebačkog koncerta u pripremi su koncert u Beogradu, Splitu, te drugim gradovima. Ulaznice za zagrebački koncert dostupne su putem sustava Eventim.

Tada će predstaviti i novi album koji će Aquarius Records objaviti krajem siječnja, a potom i „prošetati“ kajdankom nekih od najuspješnijih svojih pjesama, ali s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala prilike čuti. Izgled scene ponovo će kreirati sam Massimo, a uslijedit će i pokoje iznenađenje koje ćemo naknadno otkriti.

Otvorite svoje srce, a Massimo i bend ispunit će ga 14. veljače ljubavnom čarolijom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...