Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Mate Bulić: Volim žestoki rock i koncerte Prljavog kazališta

Mladen Bodalec, Mate Bulić i Niko Kovač godinama ljeta provode zajedno. Prvi put ne igraju balote ni nogomet jer je Bodalec slomio ruku za vrijeme nastupa

Pixsell
Foto: Pixsell
9 komentara

Mladen Bodalec i ja 15 godina ljetujemo u Brelima. Idem i na njegove koncerte jer je Prljavo kazalište meni najdraži hrvatski rock-bend, kaže Mate Bulić (58).

Kralj dijaspore voli žestoku svirku i kad mu obveze dopuste, iza pozornice pjeva s Prljavcima. Ljeto obojica jedva dočekaju jer tada je vrijeme za duge kave, balote, prepričavanje zgoda i dogovaranje humanitarnih nogometnih turnira. Bulić je, naime, izbornik naše zvjezdane reprezentacije za koju, među ostalima, igraju i braća Kovač.

- Ispada da sam izbornik najboljem hrvatskom izborniku, Niki Kovaču - šali se Bulić. Za Bodalca kaže da je odličan nogometaš. Žao mu je što je nedavno u Makedoniji slomio ruku pa sad ne može igrati.

- Ne mogu plivati, ali zato imam vremena napretek za duge kave. Svi me pitaju za turneju. Nije upitna, gips brzo skidam i početkom kolovoza opet sviramo - kaže glazbenik. 

Naši partneri pišu
Message