Obavijesti

Show

Komentari 29

Matija Vuica: Zlatko Sudac pjeva poput kakva slavuja

Matija Vuica: Zlatko Sudac pjeva poput kakva slavuja
5

U svibnju bi trebao biti objavljen album na kojem u tajnosti rade Zlatko Sudac, Maja Blagdan, Ivan Puljić i Zrinko Tutić. Pjevat će duhovne šansone

VIDEO

Suca čuti kako pjeva je neponovljivo iskustvo. To je samo još jedan od njegovih darova, a ima ih mnogo, nahvalila je Matija Vuica karizmatika. Velečasni Zlatko Sudac (38) u zagrebačkom studiju snima album duhovne glazbe. Na njemu pjeva Maja Blagdan, svira Ivan Puljić, a album producira Zrinko Tutić.
- Još je prerano da bilo što otkrijem. Sada smo u fazi miksanja pjesama i sve će se znati u svoje vrijeme - bio je tajanstven Tutić. Kreatorica Matija Vuica Sudca poznaje tri i pol godine.
- Često pričamo telefonski. Upoznali smo se na njegovim seminarima. On tamo stalno pjeva. Zvuči kao slavuj - rekla je Vuica. Velečasni Sudac još nije odlučio kako će nazvati album. Na njemu će biti 11 pjesama. Sudac, autor duhovne šansone “Kriste” koja će se naći na albumu, prije pola godine pjevao je na humanitarnom koncertu u Lisinskom. S Oliverom Dragojevićem rasplakao je nazočne pjevajući “Moj lipi anđele”.
- Svaka ptica svojim glasom pjeva - osmjehnuo se don Ivan Grubišić čuvši kako Zlatko Sudac snima CD.
- On oduvijek teži prema estradi, karakterno i svojim nastupima. Iako se nikad nismo upoznali, čuo sam kako ima sluha. Ne sumnjam kako će i ovo, kao i sve što Sudac radi, biti dobro medijski popraćeno - rekao je don Grubišić. Svećenik i sociolog primijetio je kako Sudac teži mladenačkom izgledu te se osvrnuo:
- Osobno se ne slažem s tim. To nije moj način. On je prihvaćen među narodom i takav djeluje. Ako će i imati neki koncert, sumnjam da ću doći jer smo različiti svjetovi - rekao je svećenik. Don Anđelko Kaćunko našalio se kako će Sudac biti veća zvijezda od mladog Igora Cukrova, pobjednika ovogodišnje Dore.
- On je veliki čovjek i karizmatik. Ima moju stopostotnu podršku - govori.


PROVOKACIJE S KRUNICAMA
Matija Vuica pristupila je redu Svetog Bernarda i Marije Magdalene te tako postala lady Templara. U spotu s novog albuma provocira noseći krunice. Isto je napravila i Severina. Don Kaćunko razmišlja hoće li pristati glumiti u spotu benda Discopath. Ako mu se svidi scenarij, u spotu će nositi krunicu.

PJESMA IM IPAK DRAŽA
Vesna Pevec i Željko Kerum izašli su iz svojih ureda i latili se mikrofona. Vlasnica carstva Pevec se narodnim pjesmama probija na estradi. Dosljedna je svom imidžu. Bogataš Kerum zna se potući na narodnjacima. Planira snimiti album te zapjevati s Mišom Kovačem, koji mu je najveći uzor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija