Obavijesti

Show

Komentari 4

Matija žiriju: Igrao sam na APP (ako prođe, prođe). Nije prošlo

Matija žiriju: Igrao sam na APP (ako prođe, prođe). Nije prošlo
9

Matija je pokušao prevariti žiri te nakon isteka vremena naknadno dekorirao jelo. Žiri zbog toga nije ni kušao njegovo jelo. U showu je bilo još puno zanimljivih komentara

VIDEO

O tome ima li žiri kratak fitilj ili su kandidati zaista radili neoprostive greške svjedoči upravo top lista najvećih grešaka i komentara žirija na neke propuste kandidata 'Masterchefa'. U dosta situacija kandidati su oduševljavali, no neke greške nisu se tek tako mogle oprostiti. Bilo je nepoštene igre, varanja, posluživanja praznih tanjura, pogrešnog serviranja i posluživanja 'splačina'. 

Neslavni deserti

- Ovo se ne da jesti. Znaš kad je dijete jako ružno, onda se kaže da takvo dijete može samo mama voljeti. Ovaj kolač samo tvoja mama može voljeti - rekao je Radovan Marčić nakon što je kušao Šimin kolač. 

Šime je rekao kako su mu te fore neumjesne i da je mogao uzvratiti, ali suzdržao se. 

- Može samo savjet kad tostiraš lješnjake? Crno nije dobro. Crno je tvoj neprijatelj - rekao je Gretić Marku koji također nije briljirao sa svojim desertom. 

- Prezentacijski, ovo je malo terasa hotela Kvarner '81. godine - komentirao je Mate Janković Predragov kolač. 

Dekoracija izvan vremena 

Matija je pokušao prevariti žiri te nakon isteka vremena naknadno dekorirao jelo. 

- Igrao sam na APP (ako prođe, prođe). Nije prošlo – objasnio je Matija prije nego ga je žiri poslao na galeriju. Ovim kršenjem pravila nije zaslužio da žiri kuša njegovo jelo. 

'To je mediteranska kuhinja?'

Vesnine punjene lignje Gretić nije htio ni probati zbog umaka koji je u sebi imao vrhnje. Taj dan ni Igor se nije proslavio sa svojim lignjama s kupinama. Ni Ivanino ni Davorovo jelo žiri nije htio kušati, a Srđani je Mate samo poručio: 'Srđana, ostani u Japanu!'. 

- Ljuta sam na sebe što sam stavila soja sos - samokritična je bila Srđana. 

Nisu primjenili naučeno

Na zadatku u kojemu je trebalo poslužiti ekipu sa seta, podijeljeni u timove kandidati su više nego podbacili. 

- Kako smo učili da se reže meso? Zašto ga onda režemo suprotno? – iskritizirao je Mate članove plavog tima. 

Meso je bilo nedovoljno posoljeno i sočno te nepečeno, tako da su gotovo svi kandidati podbacili u ovom zadatku te stoga ni ne čudi Matina izjava: 'Vi ste kao krave koje daju 100 litara mlijeka, a onda nogom gurnete kantu'. 

Serviranje sirove svinjetine 

Sirovo meso koje su kandidati, točnije članovi plavog tima posluživali svojim gostima bio je veliki razlog za bijes i oštre komentare žirija. 

- Vrijeme kuhanja je isteklo, a ovo nije serviranje, ovo je kuhanje – izderao se Gretić uvidjevši da kandidati pokušavaju spasiti što se spasiti da te nedovršeno meso prepeći na tavici. 

- Radije nemojte stavljati nikakvo meso, nego sirovo. Bit će danas vegetarijanaca - upozorio je žiri kandidate.

Ljubo iživcirao Jankovića limunom 

Ljubo je pred žiri donio 'Amura na dravski' a svoje jelo dekorirao je s dvije kriške limuna. Mate je revoltirano primio obje kriške i bacio ih u koš.

- Živcira me to, užasno me živcira taj limun s korom gore. Kažu ti, stavite si par kapi, ali gore ta kora pusti tu svoju gorčinu, pogotovo ako je limun šprican, a i bez limuna ok izgleda - rekao je Mate.

Loša dekoracija

- Rub tanjura izgleda kao da je masakr napravljen na njemu - bile su Gretićeve riječi kad je vidio Šimin neuredni tanjur. 

- Meni dekoracija osobno ne igra ulogu - bile su Šimine riječi, doduše još na početku showa kada nije bio među TOP 20 i kada još nije od profesionalnih kuhara naučio važnost koju ima prezentacija svakog jela. Gretić je objasnio: Ovo je klasičan primjer kako nešto ukusno i interesantno pretvoriti u nešto apsolutno nejestivo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao