Obavijesti

Show

Komentari 9

Matiža je ponovno rasturila na Oscaru: 'Ovdje nema napetosti'

Matiža je ponovno rasturila na Oscaru: 'Ovdje nema napetosti'
12

Da je 'svjetska, a naša', Vuica je dokazala i nakon što se na Vanity Fair Oscar Partyju, kći Demi Moore, Rumer Willis (31) pojavila u njezinoj kreaciji.

VIDEO

Drago mi je da ću i ja napokon biti dijelom tog šušura, vidjeti stvari koje sam oduvijek željela, najavljivala je Matija Vuica (62). Hrvatska dizajnerica je danima boravila u Los Angelesu, u kojemu je pripremala svoju reviju. U kući u kojoj je do smrti živjela Marilyn Monroe, na “after partyju” nakon same dodjele bila je revija Matiže Vuike, kako su je prozvali prošle godine.

 

- Ponosna sam na ovo, to je još jedna kruna mojega uspjeha - govorila je uoči dodjele.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:34

Naša, a svjetska, samo su neki od komentara ispod videosnimke koju je Vuica objavila u ponedjeljak. 

- Evo samo završetak ove divne avanture jer doista je avantura raditi s Amerikancima. Prepustiš se jer ovdje se nitko ne živcira. Nema ljutnje, napetosti. Osim kod mene. A moj hrvatski stol - pravi navijači kao i uvijek na bilo kojem kraju svijeta - napisala je Vuica i svojim fanovima pokazala dio atmosfere s revije. 

Da je 'svjetska, a naša', Matija je dokazala i nakon što se na Vanity Fair Oscar Partyju, kći Demi Moore, Rumer Willis (31) pojavila u njezinoj kreaciji. 

The 92nd Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

Prva kruna zbila se prošle godine, kad su crvenim tepihom američke televizijske voditeljice Megan Henderson (45) i Megan Telles (30) zablistale u Vuičinim kreacijama. Na jednom od tuluma njezinu je haljinu odjenula glumica i manekenka AnnaLynne McCord (32).

- Je li moja priča s Oscara mogla završiti bolje od ovog - zapitala se tad dizajnerica.

I očito da je. U jesen prošle godine njezine haljine završile su na izložbi u Sydneyu, a velika očekivanja imala je Vuica i od ovogodišnje dodjele. Čast joj je ukazala Daphne Edwards Ziman, koja je organizirala taj humanitarni događaj.

- Veliko je zadovoljstvo imati reviju odmah nakon dodjele Oscara. Zahvalna sam na tome - napisala je presretna Vuica.

Osim na reviji, opet su se Matijine kreacije mogle vidjeti i na crvenom tepihu. Maya Ford, partnerica košarkaša Mette World Peacea, pojavila se u crvenoj toaleti s cvijećem. Identičnu je prije nekoliko mjeseci nosila Viktorija Rađa...

Matija je u glamuroznoj noći malo “pogurala” i svojeg partnera Juricu Popovića (61) pred vrata Hollywooda.

- Kad ide njezina revija, u podlozi se čuje glazba koju sam ja radio. Kaže mi Matija da je jedna od voditeljica Warner Bros studija upitala kakva je to muzika - kroz smijeh nam je ispričao Jurica.

Bio je glazbenik s njom na izložbi u Australiji, potom i u Los Angelesu, gdje su upoznali vlasnike “multibrend” butika koji ima izložene Matijine haljine.Na Oscare nije išao, ali stalno su na vezi.

- Čujemo se često, ali ovih dana je stvarno bila u gužvi Koliko znam, ne reviji je bilo šest, sedam njezinih haljina. Doživjela je taj šušur oko Oscara, jako mu se veselila, ali imala je i jako puno posla, nije se mogla previše opustiti. Morala je sama pripremati da sve prođe u najboljem redu, prekontrolirati te toalete... - rekao je Popović i dodao:

- Drago joj je i što je revija imala humanitarni karakter, za djecu, a ulaznica je stajala 5000 dolara. Bio je to samo jedan od brojnih ‘evenata’, ali kaže mi Matija da ih je puno ostalo pred vratima. Drago mi je zbog Matijina uspjeha.

Matija Vuica

“Parazit” je ušao u povijest, Brad Pitt se rasplakao, a Keanu je na crveni tepih došao s majkom koju su zamijenili za njegovu djevojku.

Dodjela 92. Oscara okupila je najveće zvijezde filmskoga glumišta u Dolby Theatru u Las Angelesu. Prema mnogima, ovogodišnja dodjela nikad nije bila napetija, a posebno je oduševio korejski “Parazit” koji je osvojio čak četiri kipića. Joaquin Phoenix (45) uvjerljivo je pobijedio u kategoriji za najboljega glumca, kao i što je predvidivo nagradu za glumicu dobila Renée Zellweger (50). Konkurencija u te tri kategorije bila je iznimno jaka, a ništa drukčije nije bilo ni u ostalim kategorijama. Podbacili su Netflixovi filmovi, pogotovo “Irishman”, koji je bio nominiran za deset nagrada, a nije osvojio niti jednu. Laura Dern je zaslužila Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu, dok je Brad Pitt konačno otišao kući s kipićem za najbolju mušku sporednu ulogu. Dok je preuzimao nagradu, Pitt se rasplakao. Ovogodišnja dodjela razlikovala se od dosadašnjih u brojnim segmentima, a jedna od njih posebno je oduševila pratitelje diljem svijeta.

The 92nd Academy Awards - Press Room - Los Angeles

Glumac Zack Gottsagen (35), zvijezda filma “The Peanut Butter Falcon”, s kolegom i glumcem Shiom LaBeoufom (33) najavio je Oscara u kategoriji najboljeg live-akcijskog kratkog filma te tako postao prva javna osoba s Downovim sindromom koja je sudjelovala u dodjeli.

2020 Academy Awards in Los Angeles

Pozornost je privukao i Keanu Reeves (55), koji je došao u društvu majke Patricije Taylor (76), a mnogi su je zbog frizure zamijenili za njegovu djevojku Alexandru Grant. Filmski redatelj Spike Lee (62) odjenuo je ljubičasto odijelo s brojem 24 i tako odao počast preminulom košarkašu Kobeju Bryantu.

Vanity Fair Oscar Party

Neizostavan je bio i crveni tepih za koji su se brojne zvijezde, već tradicionalno, pripremale mjesecima unaprijed. Posebnu pozornost privukli su glumica Margot Robbie, koja je nosila Chanelovu haljinu dizajniranu 1994. godine, te Janelle Monáe, koja je nosila haljinu Ralph Lorena optočenu sa 160.000 kristala Swarovski. Neke dame igrale su na sigurno pa su tako odabrale klasične crne toalete koje su upotpunile s modnim dodacima. Tako je Charlize Theron crnu haljinu ukrasila jednostavnom ogrlicom s veličanstvenim dijamantom koji ima čak 20 karata iz kuće Tiffany & Co., dok je glumica Brie Larson izabrala za nakit Bulgari Divas’ Dream High Jewelry, čija cijena iznosi oko pola milijuna dolara. Natalie Portman je došla u crno-zlatnoj haljini preko koje je na crvenom tepihu prebacila ogrtač s posvetom. Na rubu Diorova ogrtača bila su izvezena imena redateljica koje nisu nominirane za Oscara, a Natalie smatra da su itekako trebale biti.

The 92nd Academy Awards - Press Room - Los Angeles

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela