Obavijesti

Show

Komentari 59

McDreamy je došao na šišanje i u salonu upoznao suprugu

McDreamy je došao na šišanje i u salonu upoznao suprugu
5

Patrick Dempsey čekao je tri godine prije nego je Jillian Fink pozvao na prvi spoj. I danas zajedno odlaze na šišanje, to im je ritual i najbolja prilika da budu sami

VIDEO

Nekako je uobičajeno da slavni budu u vezama sa slavnima, ali najljepše zvjezdane ljubavne priče pišu upravo oni parovi gdje je samo jedna osoba slavna. O takvim vezama objavljivat ćemo priče svaka dva dana, a vi ih možete pročitati u našem specijalu - Kad slavni vole nepoznate .

Kad je 2005. serija 'Uvod u anatomiju' osvojila gledatelje diljem svijeta, nije bilo žene koja svoju 'bolju polovicu' nije bila spremna zamijeniti s McDreamyjem. Prošlo je devet godina i mogli bismo se kladiti da ni danas situacija nije puno drugačija. Ipak, Patrick Dempsey je oženjen čovjek tako da bi ta zamjena o kojoj mnoge sanjaju bila poprilično neizvediva jer se njegova supruga s time ne bi složila.

Patrick Dempsey ženio se, naime, dva puta - prvi put 1987. s glumicom i profesoricom glume Rochelle Rocky Parker . Kad su se vjenčali, on je imao 21, a ona 48 godina. Rastali su se 1994. godine. Glumac nije izgubio vjeru u ljubav i 1999. oženio se s Jillian Fink . Jillian je vizažistica koja je svojom izvrsnošću stekla reputaciju jedne od najboljih u svojoj branši. Vole je zvijezde poput Drew Barrymore i mnogi tvrde da nitko ne zna šminkati poput nje.

Došao je u njen salon i tu je sve počelo

Kad sam vidjela da Patrick dolazi u moj salon na šišanje, mislila sam da je to neka šala

Kao i mnoge holivudske ljubavi, i Patrickova ljubav s Jillian ima zanimljiv početak. Kako je Jillian uspješna vizažistica, imala je svoj beauty salon u Hollywoodu, koji i danas postoji.

- Jednog dana ušla sam u salon i u planeru vidjela da je Patrick Dempsey zakazao termin za šišanje kod nas. Mislila sam da je riječ o nečijoj šali, nije mi palo na pamet da bi to zaista mogao biti on. Sve dok ga nisam vidjela kako ulazi u salon. Šokirala sam se, ali istovremeno sam bila presretna jer je bio totalno seksi - ispričala je u jednom intervjuu Jillian.

Tek nakon tri godine pozvao ju je na spoj

Odlazak na šišanje i frizuru nam je kao izlazak. Čarobno je i ima veliku sentimentalnu vrijednost

Između glumca i vizažistice bilo je 'kemije' već pri prvom susretu. Svi u salonu to su primjetili. Smijali su se jedno drugome, pričali i vidjelo se da se privlače. Ipak, prošle su čak tri godine prije nego su otišli na prvi spoj jer su u vrijeme kad su se upoznali oboje bili u vezama. Koliko im je važan odlazak u salon Deluxe svjedoči i to što se i danas tamo šišaju. Razlika je u tome što sada odlaze zajedno.

VIDEO

- Odlazak na šišanje i frizuru nam je kao izlazak. Čarobno je i ima veliku sentimentalnu vrijednost. Kad oboje radimo po cijele dane, taj odlazak na uljepšavanje nam je kao spoj jer smo u salonu bez djece i možemo popričati o stvarima o kojima odrasli pričaju - rekao je glumac.

Fotografije s vjenčanja nemaju jer su se fotografi napili

Patrick i Jillian vjenčali su se 21. srpnja 1999. godine. Album s fotografijama s vjenčanja nemaju jer su im se fotografi napili prije ceremonije i cijelo vrijeme su jedva gledali.

- Jedine fotografije koje imamo s vjenčanja su one koje su naši gosti snimili aparatima za jednokratnu upotrebu koje smo stavili na sve stolove. Naši službeni fotografi bili su prepijani da bi snimili ijednu pristojnu fotografiju tako da smo album sastavili od onoga što nam je bilo dostupno - rekao je Dempsey te dodao da mu je bilo u neku ruku i zabavno, no ipak bi više volio da je sve prošlo u najboljem redu.

Jedine fotografije koje imamo s vjenčanja su one koje su naši gosti snimili. Fotografi su bili prepijani

Dempseyevi imaju troje djece: kćer Tallulah Faye (12) i sedmogodišnje blizance Sulivana Patricka i Darbyja Galena. Glumac kaže da je održavanje kućanstva urednim i redovito obavljanje kućanskih poslova i sitnih popravaka znatno teže kad imate 'čopor' djece.

VIDEO

- Trudim se biti opušten i ne tražiti savršenstvo u svakom trenutku jer je to kod velikih obitelji nemoguće. Svakome tko ima više djece toplo preporučam da zaboravi na savršenstvo i na pridržavanje pravila jer će inače poludjeti - kroz smijeh govori Dempsey.

Tajna sretnog braka - ženi što češće govorite 'Da, draga'

Dobra strana braka, kaže glumac, je to što se svaki dan nakon posla možete vratiti obitelji i što imate svrhu u životu. Ključ uspješnog braka je, dodaje, ženi što češće govoriti 'Da, draga, što god ti želiš', a najvažnije od svega je shvatiti da osobu s kojom ste ne možete niti trebate mijenjati.

- Najgore je kad se s partnerom uopće ne vidite, kad vi uđete u kuću na jedna, a ona izađe na druga vrata. Nedostatak komunikacije može biti fatalan za veze - rekao je glumac.

U braku je jako važno imati vremena za sebe. Jillian radi nešto što nju zanima, a ja, pošto sam pomalo ovisan o brzini, odlazim na automobilističke utrke

Pisalo se da je brak Dempseyevih u krizi, da razmišljaju o rastavi, no to se zasad nije dogodilo. Glumac sa suprugom jednom mjesečno obavezno odlazi na bračno savjetovanje jer, kaže, lakše mu je tako s njom popričati o stvarima koje ih eventualno muče, nego da se svađaju.

- U braku je jako važno imati vremena za sebe. Jillian radi nešto što nju zanima, a ja, pošto sam pomalo ovisan o brzini, odlazim na automobilističke utrke, a i sam ih nekad vozim - kaže Patrick.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao