Show

Komentari 8

Meghan dala otkaz dadilji par dana nakon što ju je zaposlila, oko Archieja uskače baka servis

Meghan dala otkaz dadilji par dana nakon što ju je zaposlila, oko Archieja uskače baka servis

Kad se Harryju i Meghan rodilo prvo dijete, rekli su da ne žele dadilje, ali su ih na kraju zaposlili. Sada se tvrdi da je jedna od njih izazvala 'incident' zbog kojeg se boje zaposliti dadilje koje bi im pomoglo s drugim djetetom

Princ Harry (36) i njegova supruga Meghan Markle (39) trenutačno očekuju drugo zajedničko dijete. U ožujskom intervju su otkrili da je riječ o djevojčici, ali nisu htjeli da javnost zna o predviđenom datumu rođenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je Meghanin porod sve bliži, jer je rekla da treba roditi 'na ljeto', tako se sve više zahuktavaju oklade i predviđanja imena prinove, a odlučili su se javiti i neki kraljevski stručnjaci na temu togs što se trenutačno događa s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa.

Naime, nagađa se kako će Harry i Meghan zaposliti barem jednu dadilju, a možda i tim od dvije ili više dadilja, koje bi im pomogle s brigom oko sina i kćeri.

- Nakon što je došao Archie, htjeli su pomoć s uspostavljanjem njegovih navika spavanja, pa su zaposlili noćnu dadilju - objasnio je novinar Omid Scobie, koji je koautor biografije 'Finding Freedom' o Meghan i Harryju.

Osim što je otkrio da su imali dadilju, Scobie tvrdi i kako ju je Meghan, samo par dana nakon zapošljavanja, otpustila. Nije htio otkriti što je točno dovelo do otpusta, iz pravnih razloga. Natuknuo je da je taj 'incident' razlog zašto se Harry i Meghan boje zaposliti novu dadilju.

Dok su imali dadilju koja se tijekom dana brinula o Archieju, nisu je poveli sa sobom u Ameriku. Nije poznato zapošljavaju li trenutačno dadilju, pa se nagađa da Meghanina majka puno pomaže s čuvanjem i odgojem njihovog sina. Pretpostavke o tome koliko dadilja par hoće ili neće zaposliti, Sussexi još nisu potvrdili.

FILE PHOTO: Pictures of the Year

Najčitaniji članci