Obavijesti

Show

Komentari 11

Meghan došla na svoje! Dobila je novi posao, radi za Netflix

Meghan došla na svoje! Dobila je novi posao, radi za Netflix
5

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Sussexa trebala bi, prema ugovoru, snimati dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dječji program isključivo za Netflix

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) u srijedu su obavijestili javnost da trenutačno pripremaju novu animiranu seriju pod nazivom 'Pearl'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Ovdje je riječ o zajedničkoj produkciji Archewell Productionsa, tvrtke Meghan i Harryja te popularne produkcijske tvrtke Netflix na čijoj će se platformi serija i emitirati. Meghan Markle glavna je producentica cijelog projekta, piše People.

- Obiteljska serija Pearl pratit će herojske pustolovine 12-godišnje djevojčice koja inspiraciju pronalazi u utjecajnim ženama kroz povijest - piše u priopćenju Netflixa. 

Uz Meghan kao izvršnu producenticu, u produkciji su David Furnish, Carolyn Soper, Liz Garbus, Dan Cogan i Amanda Rynda

- Poput mnogih djevojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz povijest - rekla je producentica Meghan. 

Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry prošle godine su potpisali višemilijunski ugovor s Netflixom. Prvi projekt im je trebao biti dokumentarna serija 'Heart of Invictus', kada se pred kamerama trebao pojaviti i sam princ Harry no, snimanje je odgođeno. 

Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta
Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Sussexa trebala bi, prema ugovoru, snimati dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dječji program isključivo za jednog od najvećeg streaming diva, Netflix.