Show

Komentari 2

Meghan i Harry pokrenuli liniju odjeće: Odobren im je logo...

Meghan i Harry pokrenuli liniju odjeće: Odobren im je logo...

Meghan i Harry pod svojim žigom imaju prava na proizvodnju odjeće, dobrotvornog prikupljanja sredstava, organiziranje događaja, pružanje obrazovanja...

Britanski ured za intelektualno vlasništvo odobrio je logo brenda kojeg su pokrenuli princ Harry (35) i Meghan Markle (39). Riječ je o brendu 'Sussex Royal', a kraljevski par licencu je zatražio još u srpnju prošle godine. Tek su 19. prosinca dobili dozvolu da logo mogu koristiti u tekstilne svrhe pa se šuška kako Harry i Meghan pokreću svoju liniju odjeće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Osim na 'Sussex Royal' sva autorska prava koja pripadaju brendu odnose se i na dobrotvornu organizaciju 'Fondaciju vojvode i vojvotkinje od Sussexa'. Prema tome, Meghan i Harry pod svojim žigom imaju prava na proizvodnju odjeće, dobrotvornog prikupljanja sredstava, organiziranje događaja, pružanje obrazovanja i usluga socijalne skrbi. Kraljevski par na to će imati pravo sljedećih deset godina. 

Kraljevski par odstupio je od kraljevskih dužnosti jer tvrde da žele biti financijski neovisni te planiraju samostalno zarađivati, što im je trenutno, tvrde, onemogućeno. Odreći će se prava na novac koji dobivaju od kraljice, ali i dalje mogu uzimati novac od princa Charlesa.

Zadržat će svoju kuću u Velikoj Britaniji kao svoju bazu, a ostat će im im i policijska zaštita. Žele uravnotežiti svoje vrijeme između Velike Britanije i Sjeverne Amerike nastavljajući poštovati dužnost prema kraljici. Između ostalog, par još ne zna na koji će način zarađivati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci