Show

Komentari 1

Meghan ima veze sa spornim člankom zbog kojeg su William i Kate tužili britanski tabloid?

Meghan ima veze sa spornim člankom zbog kojeg su William i Kate tužili britanski tabloid?

Novinarka Anna Pasternak odgovorna je za taj članak čiji je naslov 'Katarina Velika'. Sad se saznalo da je Pasternak prijateljica s Vanessom Mulroney, koja je šogorica Meghaninoj najboljoj prijateljici Jessici

Princ William (37) i Kate Middleton (38) vode borbu s britanskim tabloidom Tatler, koji je, tvrdi kraljevska obitelj, objavio niz laži o vojvotkinji. Kensingtonska palača kaže kako je članak bio jako kritički te je sadržavao niz netočnosti i lažnih navoda. Također, navode kako je palača bijesna zbog tvrdnji kako se Kate osjeća iscrpljeno i zarobljeno zbog toga što ima više poslovnih obveza jer su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) odselili. 

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Harry popravlja Meghan frizuru

Novinarka Anna Pasternak odgovorna je za članak čiji je naslov 'Katarina Velika'. Sad se saznalo da je Pasternak prijateljica s Vanessom Mulroney, koja je šogorica Meghaninoj najboljoj prijateljici Jessici Mulroney, piše Daily Mail

- Pasternak tvrdi da je priča koju je napisala istinita i da su njezini izvori vjerodostojni. Prijateljica je s Vanessom Mulroney, koja je prije radila za tabloid Tatler i sada živi u Kanadi. Vanessina šogorica Jessica je najbolja Meghanina prijateljica. Intrigantno je - kaže izvor Daily Maila. Anna je studirala na Oxfordu i radila je u gotovo svakim relevantnim britanskim novinama. 

William i Kate poslali su pismo tabloidu i traže da se s portala ukloni članak o Kate, no to nije učinjeno. Također, prozvali su Kate na račun njezine težine. Autorica članka pozvala se na poremećaj u prehrani koji je imala princeza Diana i napisala:

- Kate je postala opasno mršava, baš kao što je bila Diana. Kraljevski izvor rekao je kako su ovakve izjave za kraljevsku obitelj okrutne i bolne i dodao kako je seksistički i sramotno da Kate tako prikazuju.

Najčitaniji članci