Show

Komentari 0

'Meghan je gazila ljude, a zatim poput glumice izigravala žrtvu'

'Meghan je gazila ljude, a zatim poput glumice izigravala žrtvu'

Knjiga 'Borba braće' pobliže otkriva zbog čega su se braća William i Harry posvađala, ali zašto nisu do sada uspjeli izgladiti probleme. Autor, dobro upoznat sa zbivanjima na dvoru, piše da je svađa počela 2018. godine...

Knjiga 'Borba braće' autora Roberta Laceyja (77) mogla bi izazvati velike probleme za odbjegle članove kraljevske obitelji, princa Harryja (36) i Meghan Markle (39) prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime knjiga pobliže otkriva zbog čega su se braća posvađala, ali zašto nisu do sada uspjeli izgladiti probleme. Autor koji je dobro upoznat sa zbivanjima na kraljevskom dvoru piše da je svađa nastala 2018. godine nakon što su braća telefonski razgovarala, a Williams je bijesno poklopio slušalicu nakon što je saznao da Meghan maltretira ljude na dvoru.

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

Službenu poruku pritužbe na Meghan poslao je Jason Knauff, osoba zadužena za komunikaciju u rujnu 2018.

- Glumila je žrtvu, ali zapravo je bila nasilnik, ponašala se loše prema ljudima, baš kao što je naučila i u Hollywoodu - istaknuo je Lacey u knjizi.

U nekoliko navrata i sam Harry je znao vikati na ljude, ali njih dvoje su oduvijek odbijali priznati bilo kakvo nasilno ponašanje.

U knjizi piše da se William otpočetka osjećao kao da 'Meghan krade njegovog voljenog brata' te da ima skrivene namjere oko napuštanja kraljevske obitelji. Harry ga nije htio poslušati, a William (38) je čvrsto odlučio podijeliti kućanstvo nakon što su se Meghan i Harry vratili iz Australije 2018.

Braća su već prije samog putovanja prekinula svaku komunikaciju. Nakon povratka iz Australije Harry je rekao da je Meghan dokazala koliko je sposobna žena, uspoređujući je sa majkom Dianom.