Obavijesti

Show

Komentari 1

Meghan optužuju da je razorila kraljevsku obitelj, a jedan spoj naslijepo promijenio joj je život

Meghan optužuju da je razorila kraljevsku obitelj, a jedan spoj naslijepo promijenio joj je život
1

Njezin se život ulaskom u britansku kraljevsku obitelj u potpunosti promijenio, a zbog braka je i napustila glumu. Danas s Harryjem i njihovim sinom Archiejem živi u SAD-u, a par je odustao od svojih titula.

VIDEO

Iako nikad nije ostvarila značajniju glumačku karijeru, Meghan Markle (39) mnogi su zamijetili u ulozi Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits'. Još kao djevojčica pokazala je veliki interes za glumu, a jedno je vrijeme radila i kao manekenka. Sve je počelo u Los Angelesu, gdje je i odrastala s majkom Dorijom Ragland, s kojom za razliku od ostatka obitelji ima vrlo prisan odnos. Njezinog oca Thomasa Marklea te članove njegove druge obitelji upoznali smo kroz medije, a nakon pojedinih izjava postalo je i jasno zašto Meghan s tim dijelom obitelji ne njeguje odnose.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Unatoč glumačkoj karijeri, koja joj je u to vrijeme bila sve uspješnija, Meghan je u središte pažnje one najšire javnosti došla otkako je objavila da je u vezi s princom Harryjem (35). Na vidjelo su tada izašli mnogi danas poznati detalji o odnosima u njezinoj obitelji koje je sama pokušala sakriti, ali je protiv britanskih namilosrdnih tabloida bila nemoćna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Thomas Markle: Volim Meghan, ali ne i ono što je ona postala
Thomas Markle: Volim Meghan, ali ne i ono što je ona postala

Njezin ulazak u kraljevsku obitelj označen je prekretnicom u dotadašnjem funkcioniranju iznimno tradicionalne monarhije. Markle je iza sebe imala razvod, a brakom s Harryjem ujedno je postala i prva osoba u britanskoj kraljevskoj obitelji čiji direktni preci nisu bijelci. Liberalizacija staromodne institucije kraljevske obitelji naizgled je prošla uspješno, no od prvog se dana naveliko govoro i piše kako obitelj na čelu s kraljicom Elizabetom nikad nije u potpunosti prihvatila Markle kao princezu.

FILE PHOTO: Annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London

Naprotiv, nakon što su početkom godine ona i Harry raskinuli sva prava i obveze prema kraljevskoj obitelji te odustali od svojih titula i 'komercijalizirali se', Meghan je ponovno bila ta koju su Britanci optužili za sabotažu i razaranje nacionalne svetinje. Ona i Harry sa sinčićem Archiejem preselili su u Kanadu, a potom i u SAD, u kojem žive život koji im, po svemu sudeći, više odgovara. 

The Duke and Duchess of Sussex attend the Endeavour Fund Awards

Prije njezine bajkovite romanse s Harryjem, Meghan je u braku bila s glumcem i producentom Trevorom Engelsonom. Njega je upoznala još 2004., a vjenčali su se na Jamajci 2011. godine. Dvije godine kasnije su se razveli, a kao razlog standardno naveli nepomirljive razlike. Markle je zatim bila u vezi s poznatim TV kuharom Coryjem Vitiellom, no život joj se u potpunosti promijenio tek nešto kasnije, 2017. godine, kad je na spoju naslijepo, koji joj je organizirala zajednička prijateljica, upoznala Harryja. Napustila je glumu, a kraljevski par vjenčao se u svibnju 2018. u dvorcu Windsor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu