Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Mehun: Sinu očuh daje savjete kako da se ponaša, a ne ja...

Suprug Snježane Mehun njezinog 17-godišnjeg sina Dina uči kako se ponašati u tim godinama jer je on tada puno prošao. Mehun kaže da je Mihael stroži od nje

Papaya
Foto: Papaya

Bila sam do sad sa spurugom Mihaelom Galekovićem (32) na Hvaru i bilo nam je predivno, no on je sad morao u Zagreb poslovno. Pošto smo rodom iz Karlobaga već 20 godina dolazimo na Zrće  pa tako i ovo ljeto, rekla nam je Snježana Mehun (40).

Nekad je, kaže, bilo tako da su igrali na karte i jeli rajčicu, a sada je drugačije, sve je modernizirano i otvoreno prema turistima što je njoj odlično jer se cijela regija razvila.

- Ovo je mini Ibiza, a obišla sam Mikonos u Grčkoj, Tajland i ostale popularne destinacije i smatram da se nemamo čega sramiti - kaže poduzetnica.

Ljeto je provela uživajući na svojoj jahti, no uskoro je čeka radno ljeto jer otvara svoj klub na novoj lokciji.

- Zbog loše politike gazde moralo je iseliti 50 lokala - rekla je Snježana.

Otkrila je da se zbog recesije zatvara cijeli Cascade centar.

- Otvaram stari klub Posh u centru Zagreba i dalje će ostati uređen kao i prije jer volim neo-barok stil - dodaje Mehun.

Priznaje da bi voljela imati još jedno dijete, ali kaže dosta joj je i ovo jedno, 17-godišnji sin Dino iz prošle veze. 

- Mihael se  trenutačno više brine o njemu. Podučava ga jer su to te godine i strožiji je od mene. U tim godinama nosio je revije u Milanu pa se svega nagledao. Puno toga je prošao pa mu može dati bolji savjet - ističe Snježana. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message