Obavijesti

Show

Komentari 21

Mehunka ispeglala lice: Na ovaj tretman ide i Angelina Jolie...

Mehunka ispeglala lice: Na ovaj tretman ide i Angelina Jolie...
8

Poduzetnica kaže kako svoje prijatelje često savjetuje da odu na tretmane. Muškarci više ne pričaju kako im izgled nije bitan već prate trendove baš kao i žene, tvrdi Mehun

VIDEO

Poduzetnica Snježana Mehun (48) sa svojim brojnim pratiteljima podijelila je fotografiju, ali i videosnimku na kojoj se nalaz usred facelift masaže lica. Otkrila nam je o kakvom se zahvatu radi, što misli o estetskoj kirurgiji, ali i koliko vremena posvećuje svom izgledu. 

- Ovdje se radi o skulpturalnoj masaži koja ima efekt faceliftinga. Ovaj tretman radi jedna poznata hrvatska poliklinika, a čitala sam da ga koriste i moje omiljene zvijezde među kojima su Jennifer Lopez (49), Madonna (50) i Angelina Jolie (44) - rekla nam je Snježana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sto ste danas napravili za sebe? Bas za sebe, ne za djecu, roditelje, firmu, muza?Ima li netko da ne zeli izgledati odmorno, mladje, svjezije bez oteklina?! Znamo odgovor! A ovo je ugodno, zabavno i za kraj korisno skulpturalna masaza lica od nedavno i u Zagrebu! @dermaliftzagreb #dermalift #dermaliftzagreb #foreveryoung #facelifting Derma Lift Skulpturalni lifting s intraoralnom ( bukalnom ) masažom. Ova jedinstvena i specifična metoda pomlađivanja omiljena je od strane poznatih stručnjaka na polju estetike i kozmetologije a također važi i za omiljeni tretman mnogih poznatih zvijezda Hollywooda Jennifer Lopez​ , Angelina Jolie Skulpturalni lifting sa intraoralnom ( bukalnom ) masažom je tretman kojim se potiče regeneracija i rejuvenacija kože i mišića lica, vrata i dekoltea. Tretman je baziran na estetskoj, psihoemocionalnoj, energetskoj i medicinskoj razini.Jedinstvenost ove metode ogleda se u tome što se cijeli tretman izvodi manualno, a efekt je vidljiv već nakon prvog tretmana. Sastoji se iz dva segmenta: - Skulpturalnog koji podrazumjeva oblikovanje mišića lica izvana.Veoma moćnai duboka masaža koja potiče cirkulaciju I vraća vitalnost koži. - Intraoralnog djela, što uključuje masažu unutar usne šupljine, radeći na mišićima nunutar gornje usne, obraza I područja čeljusti.Ovaj dio tretmana se izvodi u rukavicama. Zahvaljujući dubokoj masaži koja potiče cirkulaciju I protok limfe koža vraća tonus i elastičnost,vidljivost podočnjaka se smanjuje, naglašavaju se konture i oval lica.Zaglađuju se bore I fine linije. Koža će dobiti svježiji I zdraviji izgled jer dolazi do detoksikacije kože a cijelog organizma. Tretman također pomaže u oslobađanju psihoemocionalnih blokada uzrokovanih svakodnevnim stersom.

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Dodala je i kako svoje prijatelje često savjetuje da odu na razne tretmane. U današnje vrijeme, kako kaže, više se ne bahate kako im izgled nije bitan već prate trendove baš kao i žene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svakoj ženi je izgled bitan. Neke to poriču, ali budimo reali - živimo u svijetu 'lijepog', a svi smo svjesni da je prvi dojam presudan. Kada si uredan to je prvo i osnovno, a kada si njegovan zračiš samopouzdanjem. Dominiraš i tada si uspješan. Osim ako nisi Einstein, iako mislim da niti njegova frizura nije bila slučajna - našalila se Mehunka. 

Iako se bliži pedesetoj godini života, lice i tijelo njeguje svakodnevno, a 'ključ' svega je zadovoljstvo vlastitim životom. 

- Svi smo jednom bili mladi i svi ćemo jednog dana biti stari. Pitanje je samo kako ćemo uploviti u to razdoblje života. Najbitnije mi je da sam odgojila dobrog i uspješnog muškarca Dina koji je postao fitness trener. Uživamo raditi zajedno i to je ono što me čini sretnom. Imam divnu obitelj i prijatelje, a kada još posložite posao koji volite shvatite da zapravo nikada i ne radite. Zabavljam se vječno poput djeteta - dodala je vlasnica brenda 'Duchess'. 

Za kraj nam je otkrila kako smatra da je estetska kirurgija uljepšala puno ljudi, a podržava ju ako je umjerena. Trenutno ne razmišlja o kirurškom zahvatu, jer kako kaže, efekt masaže je doista senzualan. 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.