Show

Komentari 14

Mehunka se u Beču družila sa sestrom koju rijetko pokazuje

Mehunka se u Beču družila sa sestrom koju rijetko pokazuje

Na fotografijama se pohvalila torbom brenda Yves Saint Laurent koja vrijedi više od 8000 kuna i još jednom je kombinirala svoje Gucci sandale koje je nosila u Veneciji

Poduzetnicu Snježanu Schillinger ex Mehun (50) u Beču je posjetila njezina sestra Anamarija koju rijetko viđamo u javnosti, a Snježana ju je odvela na sva popularna mjesta u gradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vodam sestru po Beču i glumatam domaćina! Koliko god puta mi muž ponovio da je ovaj hotel za turiste meni će i dalje biti top mjesto! Vako 'u nas' onako 'u nas' i tako... - napisala je Snježana na Instagramu. 

Snježana se sa sestrom družila u hotelu u Beču, gdje su uživale u bečkom odresku. 

Nakon toga su razgledavale grad, a dok su šetale centrom grada Snježana se na fotografijama pohvalila torbom brenda Yves Saint Laurent koja vrijedi preko 8000 kuna i još jednom je kombinirala svoje Gucci sandale koje je nosila u Veneciji.

Snježana je poznata po tome da voli luksuz pa je tako nedavno na svadbi u Austriji styling upotpunila luksuznom Diorovom torbom modela 'Lady Dior' u ružičastoj boji, a trenutačno je rasprodana na webshopu modne kuće. Isti model u drugim bojama prodaje se za 4.950 eura, što je oko 37.300 kuna.

Najčitaniji članci