Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Mel B koncert za bolesnu djecu naplatila 100.000 kn

Humanitarni koncert za djecu kojoj nema nade da će preživjeti svoju bolest, već im se samo može olakšati ostatak života, Mel B je 'masno' naplatila

JLP
Foto: JLP
1 komentara

Melanie Brown (32) je za dobrotvorni nastup pred smrtno bolesnom djecom uzela čak 100.000 kuna. Organizatori su očekivali da će se pjevačica odreći svog honorara u korist dječice, ali ona je bez srama uzela cijeli iznos.
- Sve što je Mel B napravila bilo je da je otpjevala nekoliko božićnih pjesama, potpisala autograme i družila se s okupljenima, skupljajući donacije u plastičnu vrećicu. Za to je uzela oko 100.000 kuna, koji su trebali otići djeci, a i njima bi puno bolje došli. Mnogi su mislili da će se odreći honorara, to je najmanje što je mogla učiniti da pomogne tako bolesnim mališanima - u šoku je ispričao jedan od organizatora dobrotvorne akcije u Londonu.
Melanieini glasnogovornici u početku nisu htjeli komentirati događaj, ali kasnije su se javili i obećali kako će zarađeni novac biti uplaćen dječjim humanitarnim organizacijama u Americi. 

Naši partneri pišu
Message