Obavijesti

Show

Komentari 81

Melania mu je opraštala: Ovo su bile Trumpove ljubavnice...

Melania mu je opraštala: Ovo su bile Trumpove ljubavnice...
12

Ušavši u brak s njim, Donaldova supruga prihvatila je i svu prtljagu koju Donald nosi - a to su brojne žene s kojima je ljubovao za vrijeme njihova braka

VIDEO

Moćan, bogat muškarac kao Donald Trump (73) ima puno preduvjeta za osvajanje žena - barem onih koje na takve stvari "padaju". Američki je predsjednik veliki hvalisavac koji se svojim seksualnim aferama često hvalio, a upravo je to dio imidža koji ga prati i koji je njegova supruga Melania (50) morala prihvatiti. Osim toga, od 1980-e, protiv Donalda je podignuto najmanje 15 optužbi za seksualno uznemiravanje, no većina ih je riješena nagodbom ili pak, pretpostavlja se - zastrašivanjem s njegove strane.

Ivana Trump 

Njegova prva supruga Ivana je žena s kojom ima troje djece. Par se vjenčao 1977. te su navodno imali poprilično dobar brak jer je Ivana znala biti "strpljiva i poslušna, kao prava žena" - često je govorio narcisoidni Donald. Ivana je prije upoznavanja Donalda bila u braku koji je potrajao svega dvije godine, a lijepa je Čehinja gradila svoju karijeru modela. No, uskoro su počele pristizati glasine o sve češćim Donaldovim švrljanjima, a osobito o nečemu što se iz "provoda" pretvorilo u vezu. 

Marla Mapes

Upravo je ona žena zbog koje se raspao Donaldov brak s Ivanom. Poznavali su se još od 1980-ih, a priča se kako je njihova afera trajala godinama u kojima je Donald vješto lagao ženi Ivani. On nije tratio vrijeme i vrlo brzo se vjenčao s Marlom, a par je zajedno dobio dijete - kćer Tiffany. No, vrijeme je Marli dokazalo istinitost stare poslovice - jednom varalica, uvijek varalica. 

Gabriella Sabatini

Ova slavna i lijepa tenisačica navodno je bila u seks aferi s Donaldom dok je još bio u braku s Ivanom i u preljubničkom odnosu s Marlom. No, što je za uspješnog biznismena poput njega bavljenje s tri stvari odjednom?

Carla Bruni

Sadašnja supruga Nicolasa Sarkozya još je jedan dokaz kako Trump preferira strane ljepotice. Afera s Talijankom dogodila se još kad je ona bila mladi model te kada je navodno imala svojevrstan "kompleks tate", pa ju se često povezivalo sa starijim muškarcima - zbog Donalda je navodno ostavila Micka Jaggera. Afera između nje i Donalda je pukla nakon što je Carla poprilično agresivno zahtijevala da on ostavi Marlu zbog nje. 

Anna Nicole 

Sljedeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Vicky Smith, koja je brzo promijenila ime u Anna Nicole te je postala uspješan Playboy model, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za ostarjelog naftnog tajkuna.

Sandi Korn

Ova je manekenka prema vlastitim riječima izašla na desetak spojeva s Donaldom te je čak i izjavila kako je seks s njim bio nešto najbolje što je doživjela. Završila je karijeru kao porno glumica.

Stormy Daniels

Brojni su navodi kako se Donaldu svidjela još jedna zvijezda filmove za odrasle, Stormy Daniels, a njihova je veza trajala svega mjesec dana.

Alison Giannini

Sljedeća je na popisu Alison, agentica nekretninama, model i glumica iz Rumunjske s kojom se upoznao na spoju na slijepo, a njihova je veza prema njenim riječima propala, jer je Donald još uvijek bio zaljubljen u svoju bivšu ženu, Marlu.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...