Obavijesti

Show

Komentari 10

Melanijin pogled mogao je ubiti Ivanku, očito je da je ne voli...

Melanijin pogled mogao je ubiti Ivanku, očito je da je ne voli...
8

Iako se odavno priča kako se Donaldova sadašnja supruga i kćer iz prijašnjeg braka ne vole, sada je to, izgleda, napokon potvrđeno. Najprije joj se kiselo osmjehnula, a onda prostrijelila pogledom

VIDEO

Prva dama SAD-a Melania Trump (50) u četvrtak je održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji. Ondje je bila i Ivanka Trump (38), kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa (74), koju je dobio u braku s Ivanom Trump (71). Dame su se susrele i razmijenila usiljeni pozdrav koji se sada proširio na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Melania uredila Bijelu kuću za Božić 

 

Pokretanje videa...

01:21

Melania se u videu nakratko nasmijala Trumpovoj kćeri, a čim se Ivanka maknula, Prva dama je, prestala na licu imati onaj kiseli osmijeh. 

- Je li to Melania upravo zakolutala očima na Ivanku - pisala je jedna pratiteljica, a druga se složila i dodala: 

- Ne izgleda baš kao da se dame vole. 

Mnogi smatraju da je Melania tako čudno pogledala Ivanku zato što je toga dana izašao dio knjige 'Melania i ja: Godine koje sam provela kao povjerljiva osoba, savjetnica i prijateljica prve dame' autorice Stephanie Winston Wolkoff, bivše bliske prijateljice i savjetnice Melanije Trump, piše Daily Mail

"Family Business Dynasties" Photocall - New York

U tom isječku doznalo se da je prva dama planirala operaciju 'Blokiraj Ivanku' kako se Ivanka ne bi pojavila u fotografijama s Trumpove inauguracije.

Melania je odobrila raspored sjedenja koji je trebao garantirati da se Ivanka neće vidjeti kada Donald Trump bude prisezao. Wolkoff,  joj je pomogla organizirati događaje oko Trumpove inauguracije i zajedno su procijenile gdje bi kamere mogle biti. Na kraju se, izgleda, plan izjalovio pa je Ivanka sjedila iza Melanije.

U.S. President Donald Trump arrives at White House after traveling to Baltimore on Memorial Day in Washington

- Bile smo preumorne i pod stresom. Da, operacija 'Blokiraj Ivanku' bila je sitničava. Melania je tu sudjelovala. No, vjerovale smo da se Ivanka nije trebala stavljati u središte pažnje na inauguraciji svoga oca - napisala je Wolkoff i nastavila: 

- Bila je to Donaldova inauguracija, a ne Ivankina. No nitko nije bio dovoljno hrabar da joj to kaže. Melania nije bila oduševljena time što Ivanka usmjerava raspored i nije to planirala dopustiti. Nije bila sretna kada je čula da je Ivanka inzistirala da sudjeluje u paradi na Aveniji Pennsylvania sa svojom djecom.

Macron State Visit
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...