Obavijesti

Show

Komentari 82

Merlina su fanovi vraćali četiri puta na bis i blokirali mu izlaz

Merlina su fanovi vraćali četiri puta na bis i blokirali mu izlaz
1

Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru, rekao je Merlin

VIDEO

Sarajevski glazbenik Dino Merlin (55) u subotu je rasprodao zadarsku Arenu 'Krešimir Ćosić'. Dva i pol sata uživala je Dinina najvjernija publika koja je od riječi do riječi znala sve hitove s posljednjeg albuma. 

Nastupao je pred više od 10.000 ljudi, a s koncertom se kasnilo zbog velikih gužvi na ulazu u dvoranu.

- Divan je osjećaj. Nešto neizrecivo. Cijeli moj tim je oduševljen gostoprimstvom i ljubaznošću Zadrana. Hvala vam za to – rekao je Merlin na početku koncerta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koliko se koncert svidio njegovim obožavateljima pokazuje i činjenica da je publika čak četiri puta na scenu vraćala Merlina. 

- Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu - rekao je Dino. 

Redovi obožavatelja koji su se željeli fotografirati stvarali su se nakon koncerta pred ulazom u dvoranu. Pjevač je s njima rado pozirao. U Zadar je stigao dan prije koncerta. Policija je regulirala promet zbog velikih gužvi koje su se stvarale na prometnicama povodom koncerta.

Pogledajte naš novi serijal Ljubav ide kroz želudac:

Dubravko (38) htio je ispeći devinu grbu za Katarinu, ali u zadnji tren ipak se odlučio za sočni lungić! Kako ga vi pripremate?

LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC ❤ Dubravko (38) htio je ispeći devinu grbu za Katarinu, ali u zadnji tren ipak se odlučio za sočni lungić! Kako ga vi pripremate? Više na bit.ly/2ETgm7x

Posted by 24sata on Saturday, 10 February 2018
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac