Show

Komentari 0

MGMT: Svi su se ljutili na nas jer drugi album nije bio pop

MGMT: Svi su se ljutili na nas jer drugi album nije bio pop

MGMT su na INmusic stigli dan prije festivala, a u intervjuu su nam rekli gdje se najbolje provode, što misle o hrvatskoj publici te koji dio karijere im je bio najteži

MGMT svirali su posljednjeg dana INmusic festivala na glavnoj pozornici prije Pixiesa, a bend je u Zagreb stigao dan prije nastupa.

- Grad nam se sviđa, a na INmusic smo tek stigli . Vrijeme je užasno pa smo ostali na festivalu, a veselimo se i nastupu Pixiesa - rekao je Ben Goldwasser prije koncerta MGMT-a.

Komentirali su kako su od početka karijere svirali na mnogim festivalima, a Andrew VanWyngarden rekao je da mu se najviše sviđaju Glastonbury i Fuji Rock festival.

- Fuji Rock u Japanu ja odličan festival. Tamo se uvijek super provedem , a ima i jedan dio na kojem sve izgleda kao da je izašlo iz duge - rekao je Andrew.

Osvrnuli su se i na svoju karijeru od početka do danas te su rekli kako je normalno da se sve mijenja.

- Mi se mijenjamo tijekom godina i to je normalno. Najteže je bilo zbog velikog uspjeha našeg prvog albuma , oko kojeg se uopće nismo toliko trudili nego se sve jednostavno dogodilo. Nakon drugog albuma su mnogi bili ljuti na nas, jer glazba koju smo snimili očito nije bila dovoljno pop kao što su mnogi očekivali - zaključio je Ben.

MGMT su komentirali i kako svoj veliki hit "Kids" nisu jedno vrijeme svirali, no ipak su shvatili da je to "najžešći" dio svakog koncerta.

- Sada obožavamo izvoditi tu pjesmu. Zabavno je - kaže Andrew. Istaknuo je i da je još ranije čuo kako je hrvatska publika "divlja" i entuzijastična te se jako veseli koncertu. U Sat i pol vremena na glavnoj pozornici INmusica bend je odradio sve svoje hitove uključujući "Time to Pretend", "Kids" i "Electric Feel".

Najčitaniji članci