Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Mi smo hrvatski Despacito: To je ljetni hit za prevarene žene

OBRADA POSTALA HIT Zagrepčanka Ana Rogač je s društvom snimila obradu hita “Despacito”, koji je nasmijao regiju. Video je na našem portalu pregledan preko 300.000 puta

Foto: Screenshot

Gdje si ti to? Jesi li se sinoć to po gradu skit’o? I sve moje poruke ti nisi čit’o. Vidiš kako bez tebe prolazi lito, stihovi su parodije ljetnog hita “Despacito” koji je otpjevala Ana Rogač s pet prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1196089 / ]

- Ovo je turbo ljetni hit za sve prevarene žene. Već neko vrijeme smišljam slične obrade na strane hitove ali nikada nisam mislila da bi to bilo smiješno bilo kome osim krugu od 10 prijatelja - kaže Rogač. S prijateljima iz srednje škole se našla u zagrebačkoj pivnici gdje su na meniju počeli pisati stihove pjesme.

Foto: Calimero Sport Kreativna Ana: Već neko vrijeme smišljam obrade, ali nisam mislila da bi to bilo ikome smiješno osim prijateljima, kaže Rogač

- Predložila sam da na licu mjesta nešto smislimo, napišemo, odemo do mene, uglazbimo, snimimo i jednostavno se smijemo. Svatko je bacio neku svoju ideju i u roku od sat vremena smo imali gotovu stvar - kaže Zagrepčanka. Dodaje kako su izabrali temu o prevarenim ženama jer nema onoga tko se nije našao u takvoj situaciji, a sve treba okrenuti samo na dobru zezanciju.

- Trenutno spajam pjesmu Bailando i tematiku napornih susjeda pa ću i to izbaciti kada bude top - zaključuje Rogač. 

Foto: Calimero Sport Veselo društvo: Video je na našem portalu pregledan preko 300.000 puta

Ljetni hit 'Despacito' izvode Daddy Yankee (40) i Luis Fonsi (39), a do sada ima preko 2,5 milijarde pregleda. Inače riječ ‘despacito’ u prijevodu na hrvatski jezik znači ‘polako’.

Naši partneri pišu
Message