Obavijesti

Show

Komentari 0

Michael Buble stiže u Zagreb, svirat će u Areni 6. studenog

Michael Buble stiže u Zagreb, svirat će u Areni 6. studenog
3

Na turneju 2014. kreće iz Australije u travnju, a u nekoliko će ga mjeseci ugostiti čak 26 gradova. Turneju prati album' To Be Loved' izdan 2013. kao i svi njegovi hitovi

VIDEO

Kanadska zvijezda Michael Buble dolazi u Hrvatsku. Izvođač koji svojim glasom puni neke od najpoznatijih i najvećih koncertnih arena, a s vrhova top ljestvica smjenjuje mnoga poznata svjetska glazbena imena, nastupit će 6. studenog u Areni Zagreb. Na turneju 2014. kreće iz Australije u travnju, a u nekoliko će ga mjeseci ugostiti čak 26 gradova. Turneju prati album' To Be Loved' izdan 2013. kao i svi hitovi kojima oduševljava fanove diljem svijeta.

Album "Christmas" koji je 2012. godine prodan u više od 2,5 milijuna primjeraka u Americi, smjestio ga je odmah iza Adele, a u svijetu je prodan u 7 milijuna primjeraka, te  je završio na prvom mjestu Billboardove liste top 200 albuma. 

Da i svjetske korporacije prepoznaju talent glazbenika koji je odrastao uz djedovu jazz kolekciju, pokazuje i suradnja na nekoliko velikih marketinških projekata s Wal-Martom, najvećim svjetskim trgovačkim lancem, Beringer vinima, Targetom i Starbucksom.  

- Iznimno sam sretan i uzbuđen što se vraćam na scenu kako bi pjevao svojim fanovima. Nisam već dugo, u međuvremenu smo se odmorili i sada smo spremni za odličnu zabavu na pozornici - komentirao je Bublé.

Prodaja ulaznica za ovaj gala događaj počinje 19. ožujka 2014. Na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su podijeljene u šest kategorija kako slijedi:

PREMIUM PARTER – 1035,00

PARTER 1 – 920,00 kn

PARTER 2 – 862,50 kn

TRIBINA DOLJE od 402,50 kn– 862,50 kn

TRIBINA GORE od 287,50 kn– 402,50 kn

VIP LOŽE – 1725,00 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...