Show

Komentari 12

Michael Caine prošetao je Dubrovnikom sa suprugom

Michael Caine prošetao je Dubrovnikom sa suprugom

Britanski je glumac čak šest puta nominiran za Oscara, a dva puta je osvojio zlatni kipić. Tijekom svoje duge karijere glumio je u više od sto filmova

Britanski glumac sir Michael Caine (77) u subotu je razgledavao Dubrovnik. U Hrvatsku je došao sa suprugom Shakirom (66) na megajahti Leander. Stometarski brod s tri palube ostao je ispred otočića Lokrum, a glumac i supruga su do Stare luke stigli gliserom. Prošetali su Stradunom i popili kavu na Pilama pa se vratili na gliser. Caine je ušao u kabinu kako ga fotografi ne bi mogli snimati. Oskarovac u Dubrovnik nije došao kao gost šestog Libertas film festivala, koji je počeo u petak. Na festivalu se kao posebna gošća pojavila Gabourney Sidibe (27).
- Moj izgled odgovarao je karakteru uloge, zato su me izabrali između 750 glumica na audiciji - uz osmijeh je kazala korpulentna zvijezda filma 'Precious', čijom je projekcijom otvoren festival. Gabourney, kojoj je uloga u 'Precious' bila prva u životu, kaže da se u glumačku avanturu upustila na nagovor prijatelja i zbog toga prekinula studij psihologije. Nada se da će ga jednog dana ipak završiti. Oskarom nagrađeni film, kojem je to bila premijera za cijelu regiju, pogledala je i Mira Furlan (54). Zvijezda serija 'Izgubljeni' i 'Babylon 5' je članica žirija festivala, a u Dubrovnik je došla sa sinom Lovrom (12).
- Malo smo prošetali i pokazala sam mu gdje sam igrala u Hamletu. Volim ovaj grad - rekla je Mira, kojoj su prilazili Amerikanci i tražili od nje autograme.

Najčitaniji članci