Obavijesti

Show

Komentari 17

Michael Jackson tek nakon smrti otkrio svoje ožiljke

Michael Jackson tek nakon smrti otkrio svoje ožiljke
92

Obitelj je u petak navečer po lokalnom vremenu preuzela Michaelovo tijelo. Mrtvozornici su bili iznenađeni u kakvom je stanju bilo tijelo pjevača

VIDEO

Pop zvijezda Michael Jackson, koji je umro u četvrtak u bolnici u Los Angelesu nakon zastoja srca, navodno je imao srčani udar, izjavio je anonimni izvor za Associated Press u petak.
Njegov brat Jermaine objavio je da se radilo o zastoju srca koji je često izazvan srčanim udarom.
Policija planira intervjuirati liječnika koji je bio uz Jacksona u posljednjim trenucima i ukazao mu prvu pomoć kako bi ga reanimirao. Prema navodima Los Angeles Timesa, riječ je o kardiologu Conradu Murrayu čiji je automobil policija zaplijenila na Jacksonovu iznajmljenom posjedu, jer može sadržavati lijekove i druge dokaze. Policija je navela da liječnika ne sumnjiče. Zamjenik načelnika policije Los Angelesa Charlie Beck rekao je kako se nada da će liječnik osvijetliti nalaze mrtvozornika i "dovesti nas do nekih zaključaka".
Craig Harvey, glasnogovornik Ureda mrtvozornika u Los Angelesu, u petak je priopćio da se utvrđivanje uzroka smrti Michaela Jacksona odgađa dok se ne provedu toksikološka testiranja u idućih četiri do šest tjedana, što je dodatno potaknulo medijska nagađanja o zlouporabi lijekova na recept kao uzroku smrti. Harvey je rekao da prilikom obdukcije nisu nađeni tragovi traume ili nasilja. Naveo je da je Jackson uzimao neke lijekove na recept, ne iznoseći druge pojedinosti.
U petak je objavljena audio snimka i transkript poziva službi hitne pomoći 911, koja je otkrila očajničke pokušaje da se Jacksonu spasi život prije dolaska hitne pomoći u četvrtak oko 12:30 po lokalnom vremenu. Muškarac koja zove 911 na snimci objašnjava da Jackson ne diše i da mu osobni liječnik pruža prvu pomoć te govori "on mu pumpa prsni koš, ali na ništa ne reagira".
Na pitanje dispečera 911 je li još netko vidio što je Jacksonu, muškarac koji je zvao odgovara: "ne, samo liječnik, on je jedini bio tamo". Brian Oxman, bivši Jacksonov odvjetnik i obiteljski prijatelj, u petak je izjavio za NBC News da je Michael bio "prepun lijekova" te da je on osobno strahovao i upozoravao da je u opasnosti i da može završiti kao Anna Nicole Smith, starleta koja je umrla 2008. od predoziranja lijekovima. Dr. Deepak Chopra, dugogodišnji osobni prijatelj Michaela Jacksona, izjavio je petak u CNN-ovoj emisiji "Larry King Live" da je Michael Jackson bio ovisan o lijekovima protiv bolova na bazi morfija, poput Oxycontina i Demerola, te kako je i od njega tražio da mu piše recepte. Obitelj je u subotu rano ujutro preuzela Jacksonovo tijelo. Još nije poznato gdje će kralj popa biti pokopan.

JACKO TEK NAKON SMRTI POKAZAO OŽILJKE
Kako prenose američki mediji, izvor blizak mrtvozorniku otkrio je u kakvom je stanju bilo Michaelovo tijelo. Navodno su bili iznenađeni koliko je zdravo i dobro izgledalo pjevačevo tijelo budući da su očekivali da će biti u puno gorem stanju. Posebno ih je iznenadio golem ožiljak na Michaelovom licu. On ga je očito krio šminkom. Na prsima su pronašli masnice koje su nastale u pokušaju oživljavanja. Osim toga, nije pronađeno očitih znakova da se radi o srčanom udaru , ali su zaključili da je udar najvjerojatnije nastao zbog kombinacije lijekova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije