Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

Mijauu! Frr! Potukle se mačke Ivane Kindl i M. Petrekovića

WOODY vs. NORRIS Petreković je napravio pogrešku i mačka doveo kod Ivane Kindl. Njen crni ljubimac napao je suparnika. Razdvajanje je trajalo nekoliko sati

Anto Magzan/Pixsell
Foto: Anto Magzan/Pixsell
19 komentara

Čim su se ugledali, počeo je rat. Frktali su i trčali jedan za drugim cijelim stanom. Njihovo razdvajanje trajalo je nekoliko sati. Još imam ožiljke na tijelu,  ispričala je Ivana Kindl (33).

Dodala je kako je njezin mačak Woody razmažen i ne voli druge mačke.

- Kako se u zadnje vrijeme često družimo, palo nam je na pamet da ih upoznamo. To je prošlo katastrofalno - rekla nam je pjevačica koja zajedno s komičarem Marijem Petrekovićem (38) pjeva u HTV-ovu showu 'Zvijezde pjevaju'.

- Ova borba nije završena! Izmaltretirali su mi mačka, i to namjerno! Nagovorili su Woodyja da napadne mojeg Norrisa. Nevjerojatno! Jadan maleni - požalio se utučeni Petreković.

Rekao je da je njegov Norris fino odgojen mačak.

- Kad ga je Woody napao, bio je pristojan i sakrio se iza hladnjaka pa neka drugi mačak ludi sam. Mamu mu, pola sata sam ga morao izvlačiti - rekao je.

Dodao je kako se Norris odlično slaže sa psima.- Ma on zapravo i nije Norris. Danas ga zovem Robert. Kod Ivane sam ga smatrao glupanom. Ali mali je još, naučit će - smije se Mario.

Dodaje da je 'rat s Kindlovima' tek počeo. Čeka ih još krvi, izgrebanih ruku i nogu,a možda i pokoji ugriz, obećao je Bjelovarčanin.

Woody ne voli da mu mačke dolaze u goste

Woddy je razmažen i ne voli damu druge mačke dolaze u goste. Najviše voli svoje igračke koje nitko ne smije dirati. Izgledapreplašeno, ali to je samo maska.

Norris se sakrije iza frižidera kad se osjeti ugroženim

Petrekovićev crni mačak Norris je pametan, spretan i okretan. Voli pse, a mačke su mu manje drage. Čim se osjeti ugroženim, sakrije se iza frižidera.

Naši partneri pišu
Message