Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Mijenja Tarika: Kviz 'Potjera' od jeseni će voditi Joško Lokas

Kolega Lokas od početka je u najužem izboru zbog svoga dugogodišnjeg kvizaškog staža. Ne bude li izmjena u planiranoj realizaciji, HRT može potvrditi da je Joško Lokas novi voditelj kviza 'Potjera', izjavili su

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
4 komentara

Nakon 826 emisija kviza 'Potjera' Tarik Filipović (47) oprostio se od gledatelja pred malim ekranima i svoje 'kvizaške' ekipe kako bi od jeseni ponovno vodio kviz 'Milijunaš'. Brojni su se gledatelji pitali tko će preuzeti njegovu voditeljsku palicu, a šuškalo se kako je uži izbor pao na Barbaru Kolar, Danielu Trbović, Mirka Fjodora i Joška Lokasa

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

No, čini se kako je HTV odlučio da će Tarikov nasljednik ipak biti Lokas, piše Slobodna Dalmacija. Naime, Lokasov kviz 'Šifra' prestaje s emitiranjem nakon dvije godine, dok su ostali voditelji angažirani u televizijskim emisijama. Lokas je za Slobodnu Dalmaciju izjavio kako je trenutno okupiran snimanjem serije. 

TOP MOMENTI Tarikovo naslijeđe: Najbolji trenuci kviza znanja 'Potjera'

– Na Velebitu sam već 20 dana, gdje snimam seriju 'Nestali'. Tako da sam trenutačno najviše okupiran time – rekao je bivši voditelj kviza 'Upitnik', a stigla je izjava i sa zagrebačkog Prisavlja.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Tarik Filipović u petak, 24. svibnja snimio je posljednju planiranu emisiju kviza 'Potjera' prije ljetne stanke i od jeseni postaje novi-stari voditelj 'Milijunaša', mjesto voditelja 'Potjere' ostaje prazno te bi na njega trebao doći Joško Lokas.li Kolega Lokas od početka je u najužem izboru zbog svoga dugogodišnjeg kvizaškog staža te su dogovori o njegovu angažmanu u 'Potjeri' u tijeku. Ne bude li izmjena u planiranoj realizaciji, HRT može potvrditi da je Joško Lokas novi voditelj kviza 'Potjera' - rekli su. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Naši partneri pišu
Message