Obavijesti

Show

Komentari 61

Mijine bjegunke: Nećemo trčati za njim, smetaju nam tenzije...

Mijine bjegunke: Nećemo trčati za njim, smetaju nam tenzije...
5

Nikolina si je umislila da je Mijo samo njezin i da ga ostale djevojke nemaju pravo spominjati u bilo kojem kontekstu. A Nuša je vrlo dobra glumica, zaključila je Samra koja je druga 'otkantala' Miju

VIDEO

Nikad nije ugodno kada dobiješ košaricu, rekao je nedavno drugi hrvatski “Gospodin Savršeni” Mijo Matić (27). Iako mu to ne godi, Mijo je dobio košaricu, i to triput. Najprije ga je “napucala” Monika Kelčec (30), potom Samra Čataković (23), a zasad posljednja koja je odbila ružu je Sarajka Maja Đukanović (28).


- Izvini, ne mogu uzeti ružu! Ne mogu, a sviđaš mi se jako. Ja sam došla zavesti momka i ispunila sam svoj zadatak, ali ti nisi svoj - opušteno je rekla Maja i otišla. Mijo je potrčao za njoj i pokušao ju odgovoriti od odlaska, ali nije uspio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Ja nemam energije za propale slučajeve, ja ne mogu slušati alapače da dođem do njega. Ja i šest žena, ja i 200 žena, ja i 19 žena. Meni one kljucaju glavu - bijesna je Maja. Poput nje razmišljale su i druge djevojke koje su prije nje odustale od borbe za “Gospodina Savršenog”. Mijina pojava nije im bila dovoljna da ostanu s ostatkom djevojaka u vili.

- Nikada nisam trčala za nekim samo da bi prepoznao moje kvalitete. Posljednja je ceremonija meni bila kap koja je prelila čašu, to silno dramatiziranje meni je bilo pokazatelj da ne pripadam ondje pa sam otišla. Mislim da mu je bilo žao i da ga je to zbunilo jer nije očekivao takvo što - rekla nam je Samra.

Kako kaže, nije mogla podnijeti neprestane svađe koje su se vodile oko površnih tema, dok je pravi razlog bio tko je osvojiti Miju. 


- Bilo mi je nepojmljivo to što vladaju konstantne tenzije zbog čovjeka kojeg tek zapravo trebamo upoznati. Mnoge djevojke grizu i gaze druge da bi došle do cilja, a to baš i nije pobjeda ako se gleda iz nekog mog kuta - kaže Samra koja je tijekom nekoliko dana u showu uvidjela da Mijo nije muškarac za nju, a nije ni htjela podnositi frustracije djevojaka.

Iako su se prijavile s namjerom da osvoje “Gospodina Savršenog”, djevojakama koje su otišle nije žao što su tako postupile. Monika Kelčec mu je prilikom izlaska rekla ako ne nađe djevojku u showu, neka nju potraži.

- Ostavila sam otvorenu opciju da se bolje upoznamo izvan showa i u drugačijim okolnostima ako se on ili ja ne zaljubimo u međuvremenu. Tko zna što bi se dogodilo u drugo vrijeme na drugom mjestu - kaže Monika.

Samra je djevojke iz showa nazvala glumicama, a najlošiji odnos imala je s Nikolinom Tutić (30) i Slovenkom Nušom Rojs (28).

- Nikolina si je umislila da je Mijo samo njezin i da ga ostale djevojke nemaju pravo spominjati u bilo kojem kontekstu. A Nuša je vrlo dobra glumica. Kada su kamere prisutne, njezini izrazi lica i govor su isključeni i ona je dobra i divna, a kad kamera nema, pričamo o drugoj djevojci - zaključuje Samra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao