Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
91 komentara

Mijo: 'Kristina Mandarina nije moj tip, ali Nives i Seve jesu...'

Objasnio je i kako više ne bi volio otići ni u jedan reality. Posebice ne u neki ljubavni. Iako nam je nedavno potvrdio kako uskoro ne planira imati djevojku Mijo je u emisiji otkrio koje ga zvijezde s estrade privlače

Foto: RTL
91 komentara

Ovogodišnja završnica showa 'Gospodin Savršeni' i dalje je glavna tema u razgovorima s Mijom Matićem (27). Zagrepčanin je ovog puta gostovao u Podcast Inkubatoru i otkrio detalje njegova života nakon izlaska iz showa te prekida s Nušom Rojs (28) koju je odabrao kao onu pravu između 19 djevojaka.

Gospodin savršeni 2019. | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

Ipak u vanjskom svijetu Slovenka i Mijo nisu funkcionirali.Voditelj Ratko pitao je 'Savršenog' kako je među tolikim ženama i kako je znao koji je najbolji način za prići im. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zanimljivi su ti trenutci upoznavanja. Lako je kad radiš svoj posao, a ne kad se nađeš u situaciji u kojoj sam se ja našao. Žene su misteriozno područje. Kad ulaziš u to nepoznato područje, nikakva tebi diploma ne garantira, ni auto, ni pločice ni ništa. Tu je teren sklizak samo tako - smatra Mijo kojem se nametnulo pitanje da li se vidio s kojom djevojkom nakon showa.

Foto: RTL

Matić je otkrio kako se tek kratko viđao s Nušom, a da se tek usput vidio s Julie i Alenkom na modnoj reviji. Tu ga je zateklo i pitanje zašto Nuši nije pružio šansu već ju je nakon showa 'nogirao'. 

Foto: Instagram

- Ne osjećam kemiju s njom, mislim da ne bi mogao dalje razvijati odnos. Ne bi joj volio zavlačiti, vidim koliko joj znači glazba i želim da se ostvari u tome - iskreno je rekao. Objasnio je i kako više ne bi volio otići ni u jedan reality. Posebice ne u neki ljubavni. 

Foto: Instagram

Iako nam je nedavno potvrdio kako uskoro ne planira imati djevojku Mijo je u emisiji otkrio koje ga djevojke posebno privlače. 

A NIGDJE SAVRŠENOG... Nuša Rojs na plaži liječi rane: 'Što si doista izgubio? Ništa...'

- Kristina Mandarina nije moj tip, ali Nives Celzijus mi je dobra, a i Severina mi se sviđa - rekao je uz smijeh.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S NIVES CELZIJUS:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S KRISTINOM:

Naši partneri pišu
Message