Obavijesti

Show

Komentari 63

Mijo: 'Volio bih reći da su mi roditelji bili oslonac, ali nisu...'

Mijo: 'Volio bih reći da su mi roditelji bili oslonac, ali nisu...'
12

Nakon što je zbog ozljede morao završiti nogometnu karijeru, Matić nije ni sanjao da će postati vatrogasac. Jednostavno mu se ukazala prilika, a on ju je, kako je rekao, iskoristio

Mijo Matić (27), novi 'Gospodin Savršeni', za čiju se naklonost bore djevojke u istoimenom showu, za sebe kaže da je sasvim običan dječak s neobičnim iskustvima. Bivši nogometaš danas je vatrogasac, prvak Hrvatske u fitnessu, osobni trener, model i bloger. Mijo ističe kako nije mislio da će se time baviti. 

- Ništa od toga nisam htio biti, ali su mi se ponudile prilike i ja sam ih iskoristio.

POGLEDAJTE VIDEO O MIJI:

Pokretanje videa ...

Kao dijete se s 11 godina počeo baviti nogometom. Obožavao ga je, ali onda mu se dogodila ozljeda, koja ga je spriječila u daljnjem bavljenju sportom. Zato se danas bavi nečim sasvim drugim. 

- Ni sam, evo, ne znam. Nogomet je bio moj san, ali zbog ozljede sam prekinuo i krenuo u drugim smjerovima.Nisam ni sam znao da ću se baviti svime ovime - našalio se. 

Činjenica da mora odustati od nogometa teško mu je pala pa je zato otvoreno izjavio kako se radi o teškom životnom periodu.

- To je možda moje najbolnije iskustvo. Tada sam se usmjerio u posao i upisao za vatrogasca - kaže Mijo.

Ispričao je da mu se svidio odlazak od obitelji i trenutak kad se osamostalio. 

Jurenec dobio konkurenciju: Je li bolji vatrogasac Mijo ili on?
Jurenec dobio konkurenciju: Je li bolji vatrogasac Mijo ili on?

- To je bila super promjena, preuzeo sam odgovornosti za neke stvari. Dosta sam naučio o sebi kroz cijelo to putovanje - govori. 

Nema braće i sestara, a u životu se nije uvijek mogao osloniti na roditelje i prijatelje. Ipak, ističe da je imao sreće u životu. 

- Volio bih reći da su mi roditelji i prijatelj bili oslonac, ali nisam uvijek imao podršku, uvijek su svi bili skeptični, a kada bih ostvario rezultat ili nešto, svi bi stali na tvoju stranu i podržali te. I svi su onda kao bili uz tebe. Tražio sam potporu unutar sebe - pojašnjava. 

S obzirom na to da nikad nije ni sanjao o tome da će postati vatrogasac, i danas se nasmije priči kako se pronašao u toj profesiji. 

- Moj prvi san, moja prva želja bila je uspjeti u nogometu. Mislim, ja sam volio nogomet. Bila mi je ponuđena prilika da dođem u Zagreb. Kako sam prekinuo s nogometom, stvarno nisam znao što bih sa sobom, i u jednom trenutku je došao čovjek i pitao bi li htio raditi kao vatrogasac. Prihvatio sam. Ušao sam u to bez ikakvih premišljanja, i to mi se svidjelo. Htio sam se tu razviti, upisao sam i fakultet, ali sam odustao jer sam shvatio da mi se sviđa fitness više - priča Mijo, koji je cijeli život u sportu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...